Μειώσεις αποδοχών για ένα τρίμηνο ανακοίνωσε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος»
Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας, κάνοντας λόγο για «προκλητική και ανεύθυνη στάση»

Μειώσεις αποδοχών για ένα τρίμηνο ανακοίνωσε η εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», με την ΕΣΗΕΑ να καταγγέλλει την εργοδοτική απόφαση κάνοντας λόγο για «προκλητική και ανεύθυνη στάση».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», η οποία σήμερα ανακοίνωσε στους εργαζόμενους ότι προβαίνει σε μειώσεις των αποδοχών τους για ένα τρίμηνο.Η πράξη της εργοδοσίας είναι απόλυτα προκλητική και ανεύθυνη και μάλιστα τη δεδομένη στιγμή, εν μέσω της λαίλαπας του κορωνοϊού, καθώς οι συνάδελφοι προσπαθούν να ανταποκριθούν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις ανάγκες της κοινωνίας για έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θα σταθεί απέναντι στους εργοδότες, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την έκτακτη και πρωτοφανή  κατάσταση, που επικρατεί στη χώρα, λόγω του κορωνοϊού, θα επιχειρήσουν να καταπατήσουν τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων.