Δώδεκα αλλοδαποί, που δηλώνουν Σύροι, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών "Ελ.Βενιζέλος", όταν προσπάθησαν να φύγουν από την Ελλάδα προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.
Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι πήγαν στο "Ελ.Βενιζέλος" προκειμένου να ταξιδέψουν στην Αυστρία, κατέχοντας, οι έντεκα από αυτούς, διαβατήρια Βουλγαρίας. Στα διαβατήρια αυτά είχαν αντικαταστήσει την σελίδα προσωπικών δεδομένων με άλλη πλαστή, που είχε τη φωτογραφία τους. Ο δωδέκατος κατείχε γνήσιο διαβατήριο, το οποίο, όμως, είχε εκδοθεί υπέρ άλλου προσώπου.
Οι δώδεκα αλλοδαποί, προκειμένου να εξαπατήσουν τους αστυνομικούς πήγαν όλοι μαζί στο αεροδρόμιο, φορώντας ομοιόμορφη αθλητική ενδυμασία και ίδια σακίδια, προσποιούμενοι τους αθλητές ομάδας χάντμπολ.
Στον αστυνομικό έλεγχο, όμως, που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν ανήκουν σε κάποιο αθλητικό σωματείο και σκοπός τους ήταν να φύγουν παράνομα από την Ελλάδα, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Οι κατηγορούμενοι, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή
Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ