Thumbnail
Φόβος για επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

Τη δέσμευση ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί σε ομαλό κλίμα το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ανέλαβαν οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ που συμμετείχαν σε σύσκεψη στο Δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης, υπό τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο.

Εκ μέρους του ΠΑΟΚ στη σύσκεψη συμμετείχε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης ενώ ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ Βαγγέλη Συντυχάκη.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ είχαν μετά το πέρας της σύσκεψης ξεχωριστή, ο καθένας, συνάντηση με τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη. Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου, υπεύθυνος για θέματα αθλητικής βίας, έθεσε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων προ των ευθυνών τους.

Παρόντος και του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανου Ζαρκαντζιά, ο κ. Βουρλιώτης φέρεται να κάλεσε τις δύο πλευρές να συμβάλλουν προς την κατεύθυνση της ομαλής διεξαγωγής του αγώνα, αποφεύγοντας δηλώσεις και ενέργειες που μπορούν να πυροδοτήσουν κλίμα έντασης, εντός και εκτός γηπέδου.

Ανάλογες συστάσεις απηύθυνε νωρίτερα προς τους κ.κ. Γκαγκάτση και Συντυχάκη και ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης κ. Παναγιωτόπουλος που προήδρευσε της σύσκεψης. Σε αυτήν συμμετείχαν εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. (μεταξύ αυτών ανώτεροι αξιωματικοί του Σώματος και στελέχη της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης), της Πυροσβεστικής, της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας (ΔΕΑΒ), της "Λίγκας", αλλά και άνθρωποι της ασφάλειας του "Δικεφάλου του Βορρά".

Κατά την 45λεπτη σύσκεψη συζητήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας τα οποία σχεδιάστηκαν ενόψει της αναμέτρησης ενώ ζητήθηκε η εφαρμογή τους σε απόλυτο βαθμό, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πρόκλησης επεισοδίων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα