Ολυμπιακός
Ανακοίνωση των οπαδών του Ολυμπιακού για την εξαγγελία νομοθετικής ρύθμισης υπέρ του ΠΑΟΚ

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 7, ο φορέας των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, ζητώντας από την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στη θέσπιση νομοθετικής ρύθμισης υπέρ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 7:

«Δε φανταζόμαστε η μάλλον δε θέλουμε να φανταστούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποκύψει στους εκβιασμούς.

Κύριε Πρωθυπουργέ, κύριοι της κυβέρνησης! Προσεξτε καλά και ακούστε καλά:

Αφήστε τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και μην εκβίαζεστε με τις γελοιότητες των «λουλουδιών της απόσχισης» που λένε κάποιοι εντολοδόχοι του ολιγάρχη.

Αν ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ να κάνετε παρέμβαση για να καλύψετε το σκάνδαλο και να μην πληρώσουν οι ένοχοι δεν θα χωριστεί η Ελλάδα στα δύο όπως απειλούν αυτοί, αλλά κι εσείς και η κυβέρνηση σας θα αναγκαστείτε να φύγετε απο την Ελλάδα. Δεν θα υπάρχει μέτρο γης για κανέναν σας εδώ.

Οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα στη χώρα απαιτούμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ.

Και δεν θα δεχτούμε τίποτα άλλο. Μετρήστε καλά τις επόμενες κινήσεις αλλιώς θα έχετε να κάνετε με ένα τσουνάμι που όμοιο του δεν θα έχετε ξαναδεί…»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολικά γεύματα
Σχολικά γεύματα: Οργή γονέων για τις «περικοπές στο πιάτο» των μαθητών
«Το βαρέλι της εξοικονόμησης δεν έχει πάτο» - Γιατί η Ομοσπονδία Γονέων καταγγέλλει υποβάθμιση του διαιτολογίου στα σχολεία
Σχολικά γεύματα: Οργή γονέων για τις «περικοπές στο πιάτο» των μαθητών
Ελένη Καραγεωργοπούλου
Ελένη Καραγεωργοπούλου: Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης
Βουλή: Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας η Ελένη Καραγεωργοπούλου – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης
Ελένη Καραγεωργοπούλου: Και επίσημα εκτός Πλεύσης Ελευθερίας – Η επιστολή ανεξαρτητοποίησης