Κοινωνία 0

Κακοκαιρία στην Αττική: Περιπολικό θάφτηκε στο χιόνι στα Βίλια (Φωτογραφία)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Χιονίζει και σήμερα στα βόρεια προάστια της Αθήνας, αλλά και τα ορεινά, όπου ακόμα δεν έχουν λιώσει τα χιόνια της Πρωτοχρονιάς

Στα Βίλια, τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε το μεσημέρι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όμως τα χιόνια των προηγούμενων ημερών δεν έχουν λιώσει και από το πρωί χιονίζει πάλι.

Αποτέλεσμα είναι να έχει παγώσει ο δρόμος, ενώ ο όγκος του φρέσκου χιονιού καταπλάκωσε τον προηγούμενο, με αποτέλεσμα να έχει πολλά χιόνια, σύμφωνα με το ant1news.gr.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού, το οποίου έχει πέσει 'θύμα' της κακοκαιρίας, αφού μέχρι και το περιπολικό του έχει καλυφθεί εντελώς από χιόνια.

Ανάλογο είναι το σκηνικό και στο καταφύγιο Μπάφι, στην Πάρνηθα, όπου προτού λιώσουν τα χιόνια των προηγούμενων ημερών, άρχισε να χιονίζει.

Όπως είπε πάντως, εργαζόμενος στο καταφύγιο στο Μπάφι, δεν υπάρχει κόσμος, παρά μόνο οι επτά εργαζόμενοι του καταφυγίου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία