Ανατροπή στην υπόθεση σκύλου που τον έδεσαν σε προφυλακτήρα
Φιλόζωος της περιοχής που ανέλαβε την φροντίδα του παρουσιάζει τα γεγονότα εντελώς διαφορετικά

 Μια τελείως διαφορετική εκδοχή των γεγονότων παρουσιάζεται στην φερόμενη υπόθεση κακοποίησης ζώου, καθώς φιλόζωος που ανέλαβε την φροντίδα του σκυλιού δίνει μια τελείως διαφορετική άποψη για το συμβάν, άποψη που στήριξε και η Ομάδα Εθελοντών «Νοιάζομαι», μέσω αναρτήσεών τους στο Facebook.
 
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Σκεπετζάκης υποστηρίζει ότι ο ηλικιωμένος οδηγός ήθελε να προφυλάξει το ζώο από το να το σκοτώσουν και το μετέφερε λίγα μέτρα. Όμως λόγω αδυναμίας το έδεσε στον προφυλακτήρα, μη μπορώντας να το σηκώσει στα χέρια του.

Ανάρτηση φιλόζωου

Όπως έγραψε, «ένας φιλόζωος ένας γεράκος 80 χρόνων έκανε μία καλή πράξη... και τώρα βρίσκεται στην αστυνομία κατηγορούμενος…. απλά δεν είχε δύναμη Λόγω ηλικίας να σηκώσει το σκύλο να τον βάλει στο αυτοκίνητο και τον έδεσε για να τον πάει δέκα μέτρα παραπέρα στο κτήμα του από φόβο μήπως τον σκοτώσουν Αυτοί που είχαν τα πρόβατα το σκυλάκι από σήμερα θα είναι σε εμένα μαζί με τα υπόλοιπα δικά μου ..το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και λάθος... γνωστά άτομα σε όλη την Ελλάδα Στοχοποίησαν τον άνθρωπο από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο.. και για να μην νομίζετε ότι τον γνωρίζω τον άνθρωπο απέχει από εμένα 50 περίπου χιλιόμετρα το φιλοζωικό σωματείο εθελοντών Ρεθύμνου νοιάζομαι αυτά τα θαυμάσια κορίτσια έχουν αναλάβει την προστασία του .. Μία συμβουλή από εμένα μην προβαίνετε σε λάθος κοινοποιήσεις χωρίς να διασταυρώνεται τα πραγματικά περιστατικά Μη γίνεστε όχλος γιατί κινδυνεύουν άνθρωποι….».

Παράλληλα, ο κ. Σκεπετζάκης ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την ευθύνη του σκύλου και είπε ευχαριστώ στον οδηγό που τον μάζεψε για να τον προστατεύσει.

Ανάρτηση φιλόζωου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Ελληνική αποστολή της EOES 2024 στο Λουξεμβούργο
Μαθητική διάκριση στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων EOES 2024
Η Ελληνική αποστολή της EOES 2024 στο Λουξεμβούργο - Σε σύνολο 7 χρυσών, 14 αργυρών και 24 χάλκινων μεταλλίων, οι δύο ελληνικές ομάδες κατέκτησαν...
Μαθητική διάκριση στον διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων EOES 2024