Εθνική Ελλάδος: Φόβος για τη συμμετοχή του Κώστα Σλούκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
Ο διεθνής γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας

Προβληματισμός επικρατεί στο επιτελείο της εθνικής ομάδας, καθώς η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα βρίσκεται «στον αέρα» λόγω τραυματισμού.

Μάλιστα, δεν θα ήταν υπερβολή να σημειωθεί πως ο διεθνής γκαρντ μαζί με τον Νικ Καλάθη και, φυσικά, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι οι 3 παίκτες-κλειδιά για μια διάκριση που κυνηγάει η εθνική ομάδα μετά από αρκετά χρόνια.

Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου διαγνώστηκε ο Κώστας Σλούκας αφού υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη θα γίνουν νέες εξετάσεις και επανεκτίμηση της κατάστασης.

Ο παίκτης δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα για την Κίνα από την Τετάρτη, θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο με προτεραιότητα πάντα την υγεία του αθλητή»

σχετικά άρθρα

Μεταθέσεις: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δηλωμένα κενά
Μεταθέσεις: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δηλωμένα κενά
Τοποθέτηση Αιρετού ΠΥΣΔΕ Σερρών Παπαχρήστου Βασιλείου στη συνεδρίαση  της 28ης Φεβρουαρίου 2020 - Επί του πίνακα Α και Γ Κενών και πλεονασμάτων...
Μεταθέσεις: Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα δηλωμένα κενά