Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του

Συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη είναι υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας και έκανε διακοπές στη Κέρκυρα με την οικογένεια της.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και ο Διοικητής Χρήστος Συνδρεβέλης, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο φερόμενο δράστη του βιασμού της 14χρονης Βρετανής.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 32χρονος είναι υπάλληλος του ξενοδοχείου.

Φέρεται να έπεισε το κορίτσι να τον ακολουθήσει στο δωμάτιο του. Λίγο μετά η 14χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της.

Η κινητοποίηση της Ασφάλειας υπήρξε άμεση και η ταυτοποίηση του εύκολη υπόθεση εφόσον η κοπέλα τον περιέγραψε και ο ίδιος ανήκει στο προσωπικό της μονάδας. Αργότερα παραδόθηκε στην Αστυνομία, ομολογώντας την πράξη του.

Εναντίον του σχηματίζεται δικογραφία. Αναμένεται η παραπομπή του στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»