«Η κατρακύλα του κυρίου ΑΡΚΑ στον πάτο έχει ολοκληρωθεί εδώ και καιρό. Τώρα, με το παρακάτω σκίτσο του, ο κύριος ΑΡΚΑΣ απλώς επιβεβαιώνει ότι διανύει τη νέα φάση του: Ξύνει και τον πάτο», έγραψε ο δημοσιογράφος στη σελίδα του στο Facebook.
Στο σκίτσο του Αρκά εμφανίζεται κάποιος που πιθανότατα είναι ο Αλέξης Τσίπρας, δεδομένου πως η… γραβάτα απουσιάζει να αγκαλιάζει τον Μάο και τον Στάλιν και να δηλώνει πως «εμείς, ρε, υποστηρίξαμε αυτούς… Στον Μαδούρο που δεν έχει σκοτώσει ούτε ένα εκατομμύριο, θα κωλώσουμε»;
Όπως διαβάσαμε στον Ημεροδρόμο, «την ώρα που στη Βενεζουέλα βρίσκεται σε εξέλιξη ένα αμερικανοκίνητο πραξικόπημα, του κυρίου ΑΡΚΑ του ήρθε “έμπνευση”. Και τι “έμπνευση”! Απο εκείνες του κιλού. Τις στοιβαγμένες στους πάγκους του φαιδρού και ανιστόρητου συμψηφισμού. Εκεί, δηλαδή, που καταφεύγουν μονίμως οι στερεμένοι από οίστρο παπαρολόγοι του “δημοκρατικού τόξου” κάθε φορά που ως κλακαδόροι του ιμπεριαλισμού συλλαμβάνονται επ’ αυτοφώρω να ανοίγουν ντέλα τις πόρτες στους φασίστες.»
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom