Συνεχίζονται τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες από τους ισχυρούς ανέμους που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές στο Αιγαίο και φθάνουν κατα τόπους τα 9 μποφόρ.
Δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου. Στις 15:00 θα αναχωρήσει κανονικά από το λιμάνι του Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star Patmos» για Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη, Ρόδο και Κάρπαθο. Κανονικά θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Μύκονος» για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ. Τέλος, κλειστή παραμένει η γραμμή Αγ.Μαρίνα-Νέα Στύρα.
Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα, καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή ακυρώσεις δρομολογίων.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ