Thumbnail
Έρευνες για τον εντοπισμό του 2ου - Εικάζεται ότι παρασύρθηκαν από ορμητικό ρεύμα

Νεκρός εντοπίστηκε ένας από τους δύο αγνοούμενους που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Κερατέας και παρασύρθηκαν από ορμητικά νερά κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Στο ΙΧ βρισκόταν και μια 66χρονη, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από την Πυροσβεστική.

Η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε εντός του ρέματος στο Ελαιοχώρι, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του. Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δεύτερου αγνοουμένου.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, σωστικά συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισαν πνιγμένη μια ηλικιωμένη γυναίκα, στα πίσω καθίσματα ΙΧ αυτοκινήτου, στην κοίτη ρέματος στο Οβριόκαστρο Κερατέας, ενώ από το όχημα έλειπαν ο σύζυγός της και ένας γείτονας, που είναι και ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι είχε φύγει την Παρασκευή από το σπίτι του στην Κερατέα, μαζί με τον γείτονα τους, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να τους μεταφέρει με το αυτοκίνητό του στην αγορά για ψώνια. Από την ώρα εκείνη όμως χάθηκαν τα ίχνη τους και το πρωί του Σαββάτου, ο γιος των ηλικιωμένων πήγε στην Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή από την Πυροσβεστική και τελικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας βρέθηκε το αυτοκίνητο με τη νεκρή γυναίκα, περίπου 400 μέτρα από ένα γεφυράκι, κοντά στο Βρωμοπούσι Κερατέας.

Εκτιμάται ότι το αυτοκίνητο παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά που κάλυπταν τον δρόμο, λόγω της ισχυρής νεροποντής που έπληξε την περιοχή, με αποτέλεσμα οι τρεις άνθρωποι να βρεθούν στο ρέμα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypourgeiopaideiasexo1460370520_0.jpg
Ο αριθμός των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση 2024
Πανελλήνιες 2024 - Ο αριθμός εισακτέων σπουδαστών για το 2024 στις Σχολές, τα Τμήματα και τις Εισαγωγικές Κατευθύνσεις Τμημάτων της Τριτοβάθμιας...
Πανελλήνιες 2024: Ο αριθμός των εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση