Για τη διερεύνηση της υπόθεσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων του οργανισμού NCMEC (National Center for Missing and Exploited Children), που εδρεύει στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκε στην Ελλάδα χρήστης του διαδικτύου που κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό δύο αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο σκληροί δίσκοι, που χειριζόταν αποκλειστικά ο ίδιος και εντοπίστηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ προέκυψε και η διακίνησή τους μέσω διαδικτύου.
Ο 29χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε ανακριτή.
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom