Σοκάρει η περιγραφή του γιου του 52χρονους, ο οποίος βρισκόταν στο δωμάτιο του τα ξημερώματα της Δευτέρας, τη στιγμή που οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι της Κηφισιάς.
Όπως χαρακτηριστικά είπε "κοιμόμουν στο δωμάτιο μου. Ξύπνησα γιατί άκουσα φασαρία στο σπίτι. Σηκώθηκα και έτρεξα αμέσως στην κρεβατοκάμαρα των γονιών μου. Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο και τη μητέρα μου τρομαγμένη. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.
Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείο Γεννηματά, με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη, αλλά σταθερή.
Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι εικάζεται ότι είναι σεσημασμένοι με τις δυνάμεις της ΕΛΑΣ να σκιαγραφούν το προφίλ τους από προηγούμενες ληστείες.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ANT1:
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν
ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom