Κοινωνία 0

1ο Φεστιβάλ Κωμωδίας τον Μάιο στη Θεσσαλονίκη!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παραγωγής θεαμάτων

Τη διοργάνωση του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας σχεδιάζει για το διάστημα από 18 έως 20 Μαϊου, η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του, σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι η συνολική προώθηση της τέχνης της κωµωδίας στη Θεσσαλονίκη και όλων των εκφάνσεών της, η περαιτέρω εξοικείωση του κοινού, αλλά και η δηµιουργία των προϋποθέσεων, ώστε το Φεστιβάλ να εξελιχθεί σε σταθερό θεσµό της πολιτιστικής ζωής της πόλης.

Για την πραγματοποίηση έχουν επιλεχτεί εξωτερικοί χώροι του ιστορικού κέντρου, όπως τα δημοτικά θέατρα Άνετον και Κήπου και το εξωτερικό αµφιθέατρο του δηµαρχιακού μεγάρου, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν αυτό το είδος τέχνης.

Το Φεστιβάλ θα αποτελεί συνδιοργάνωση του κεντρικού δήμου με εταιρία παροχής υπηρεσιών παραγωγής θεατρικών και λοιπών δημοσίων θεαμάτων, η οποία θα έχει την ευθύνη για την παραγωγή των εκδηλώσεων.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους θα είναι δωρεάν, ενώ οι εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους θα είναι έναντι εισιτηρίου. Το θέμα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας θα συζητηθεί στην προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Θεσσαλονίκης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία