Τις ευχές του στους Ελληνες, όπου γης, για το σημερινό εορτασμό της Παναγίας, στέλνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτηση του στο twitter, και κάνει ειδική μνεία στους άνδρες και τις γυναίκες που δίνουν μάχη με τις φλόγες, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη εκ μέρους όλων των Ελλήνων.
«Σήμερα, μέρα λαμπρή για την Ορθοδοξία, για την Ελλάδα και τους Έλληνες όπου γης, εύχομαι σε όλες και όλους χρόνια πολλά. Σε αυτούς που ξεκουράζονται, να χαίρονται τους αγαπημένους τους ανθρώπους. Και σε αυτούς που βρίσκονται στο καθήκον. Ιδιαίτερα στους άνδρες και στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, θέλω να επαναλάβω την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους όλων των Ελλήνων», γράφει ο πρωθυπουργός στην ανάρτηση του.
Ιδιαίτερα στους άνδρες και στις γυναίκες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες, θέλω να επαναλάβω την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους όλων των Ελλήνων.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) August 15, 2017
ΑΠΕ ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ