Thumbnail
Είναι από εκείνες τις φορές που ακόμη κι αν η ψαριά δεν ήταν καλή, αρκεί μόνο ένα και καλό  ψάρι για να σε κάνει να νοιώσεις πως τα πήγες καλά.   

Μια σφυρίδα 35 κιλών και πάνω από 1 μέτρο σε μήκος πιάστηκε στο παραγάδι του Αντρέα που στέκει δίπλα στο τεράστιο ψάρι και δείχνει.. τόσο μικρός!

Το αλίευμα είδαμε να κρέμεται στην είσοδο γνωστού ιχθυοπωλείου του κέντρου της Πάτρας και θελήσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες για την ονομασία του, τα νερά που αλιεύθηκε και το μέσο για το ψάρεμά του.

Οπως είπε στο thebest.gr ο ψαράς πρόκειται για μια σφυρίδα – βλάχο, όπως είναι πιο γνωστό το ψάρι στην γλώσσα των ψαράδων, το οποίο ζυγίστηκε στα 35 κιλά και μέχρι τις 09.00 το πρωί της Τετάρτης ήταν ακόμη ζωντανό, αν και είχε πιαστεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το μέλλον ενός τέτοιου αλιεύματος.. θα κοπεί σε φέτες τις επόμενες ώρες και θα πωληθεί τμηματικά στους πελάτες που θα θελήσουν ένα μικρό κομμάτι από αυτό το εξαιρετικό ψάρι.

Πηγή: thebest.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

othones
Tο κακό μπαίνει στο δωμάτιο των παιδιών από τις οθόνες ή φωλιάζει ήδη εκεί όταν δε βρίσκει άμυνα;
Τα όρια μπορεί να μπαίνουν με τα λόγια των γονέων, αποκτούν όμως κύρος στα παιδιά από τις πράξεις των γονέων.
Tο κακό μπαίνει στο δωμάτιο των παιδιών από τις οθόνες ή φωλιάζει ήδη εκεί όταν δε βρίσκει άμυνα;
Zaxaraki
Η Σοφία Ζαχαράκη αύριο στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας της Ε.Ε.: Τι θα συζητηθεί
Συμβούλιο Παιδείας, Νεολαίας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, 12-13 Μαΐου 2025
Η Σοφία Ζαχαράκη αύριο στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο Υπουργών Παιδείας της Ε.Ε.: Τι θα συζητηθεί
paralia
Η καλύτερη παραλία στον κόσμο για το 2025 είναι ελληνική! Ξέρετε ποια είναι;
Αυτή είναι η ελληνική παραλία κατέκτησε την πρώτη θέση στα βραβεία Travellers' Choice της TripAdvisor για τις 25 καλύτερες παραλίες παγκοσμίως.
Η καλύτερη παραλία στον κόσμο για το 2025 είναι ελληνική! Ξέρετε ποια είναι;