Thumbnail
Documento

Η συνεύρεση στο ίδιο τραπέζι του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ., συνδικαλιστικών στελεχών της τοπικής ΝΔ, αλλά και, του κατά δήλωση του, «εθνικοσοσιαλιστή» γυμνασιάρχη της Μυτιλήνης, μόνο περίεργους συνειρμούς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στους πολίτες του νησιού,

Με τίτλο «ο εθνικοσοσιαλιστής γυμνασιάρχης και το γλέντι με ΔΑΚΕ και Αθανασίου» και υπότιτλο «Πως η ΕΛΜΕ Λέσβου έφερε στο ίδιο τραπέζι τον πρώην υπουργό με τον υπόδικο εκπαιδευτικό» η εφημερίδα παρουσιάζει φωτογραφίες από πρόσφατο «γλέντι» της ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών Λέσβου σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, όπου ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν τόσο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής της ΝΔ, Χ. Αθανασίου, αλλά και ο γνωστός από τις πρόσφατες περιπέτειες του με τη δικαιοσύνη εκπαιδευτικός Β. Μακρυπούλιας.

Οπως είναι γνωστό ο Βασίλης Μακρυπούλιας άρχισε να απασχολεί την επικαιρότητα όταν πρόβαλε σε σχολική εορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου βίντεο στο οποίο χαρακτηρίζεται «μύθος» η ύπαρξη νεκρών στα επεισόδια της εξέγερσης του 1973, ενώ εις βάρος του εκκρεμούν ακόμα τρεις υπηρεσιακές ΕΔΕ για ρατσιστικά άρθρα εθνικοσοσιαλιστικού περιεχομένου. Άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε blog αναρτημένο στο εσωτερικό δίκτυο του υπουργείου Παιδείας.

Στο ρεπορτάζ η εφημερίδα αναφέρει ότι υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της τοπικής ΔΑΚΕ ήταν «και μια παντελώς άγνωστο ως συνδικαλίστρια εκπαιδευτικός, η οποία όμως συγκέντρωσε τόσες ψήφους ώστε εκλέχθηκε πρώτη αναπληρώτρια σύμβουλος στο ΔΣ της ΕΛΜΕ.. ξεπερνώντας ακόμα και το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. στη Λέσβο Α. Κουτσαντώνη«. Η εν” λόγω συνδικαλίστρια είναι σύζυγος του Β. Μακρυπούλια.

Σημειώνουμε ότι σε βάρος του Β. Μακρυπούλια, έχει ασκηθεί δίωξη με την  διαδικασία του κατεπείγοντος, που αφορά  τις πράξεις και τις παραλείψεις του γυμνασιάρχη ως προς την υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών από τον διαχειριστή της σχολικής καντίνας, τον οποίο ο γυμνασιάρχης έσπευσε να υπερασπιστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης, ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα είχε αρνηθεί να ελέγξει τις σχετικές καταγγελίες και τα ακλόνητα στοιχεία που είχαν τεθεί υπόψη του από τους γονείς των ανήλικων θυμάτων.

    Η συνεύρεση στο ίδιο τραπέζι του πρώην υπουργού και βουλευτή της Ν.Δ., συνδικαλιστικών στελεχών της τοπικής ΝΔ, αλλά και, του κατά δήλωση του, «εθνικοσοσιαλιστή» γυμνασιάρχη της Μυτιλήνης, μόνο περίεργους συνειρμούς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν στους πολίτες του νησιού, σε μια εποχή μάλιστα που μόλις μια βδομάδα πριν η ΝΔ κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ, «τα έχει βρει με την ΧΑ, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινωνία από το 4ο μνημόνιο», με αφορμή την χειροδικία του Κασιδιάρη μέσα στη βουλή, εναντίον του Ν. Δένδια.

Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αντιδράσεις τόσο του Χ. Αθανασίου, όσο και της ΝΟΔΕ Λέσβου για το γεγονός!

Πηγή: mplokia.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ