Σε συναγερμό τέθηκε τη Δευτέρα η Υπηρεσία Πληροφορικής του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «'Αγιος Γεώργιος» που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πρόβλημα λειτουργίας στο ηλεκτρονικό σύστημα προμηθειών του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου, Μηνά Βουλγαρίδη ,το νοσοκομείο έπεσε πιθανότητα «θύμα» της κυβερνοεπίθεσης που έχει προκαλέσει διεθνώς πολλά προβλήματα. To πρόβλημα διαπιστώθηκε το πρωί και άμεσα ενημερώθηκε η διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης οι αρμόδιες υπηρεσίες της οποίας συμβάλουν και αυτές στην αποκατάσταση του προβλήματος.
Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου Μηνάς Βουλγαρίδης, «υπάρχει ένα πρόβλημα σε κάποιους διαγωνισμούς του γραφείου προμηθειών το οποίο δεν είναι μεγάλο. Το γραφείο δεν εχει χάσει κανένα στοιχείο λειτουργεί να το επανακτήσει». Σύμφωνα με τον ίδιο, «η ζημιά περιορίζεται σε απώλεια κάποιων εργατοωρών».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ