Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
Διαβατήριο

Στην 6η κατηγορία, σε σύνολο 95 κατατάχθηκε το ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Passport Index, το ελληνικό διαβατήριο, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε όσους το κατέχουν να ταξιδέψουν σε 153 χώρες ανά τον κόσμο, δίχως την απαίτηση έκδοσης βίζας, βάσει και των συμφωνιών που έχει πετύχει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αναφερόμαστε βεβαίως στην τουριστική βίζα, η οποία δίδεται αυτόματα, με την έκδοση του αεροπορικού ή άλλου εισιτηρίου, για μέσο μεταφοράς.

Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται η Ιρλανδία, ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία. Στην κορυφή της συγκεκριμένης λίστας συναντάμε το γερμανικό διαβατήριο, ενώ στη δεύτερη κατηγορία βρίσκεται εκείνο της Σουηδίας. Στην 3η κατηγορία υπάρχουν τα διαβατήρια από τις Φινλανδία, Γαλλία, Ελβετία, Ισπανία, Νότια Κορέα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Στην 4η κατηγορία βρίσκονται οι Σινγκαπούρη, Δανία, Ιταλία, Ολλανδία, Βέλγιο, Μαλαισία, Νορβηγία, Ιαπωνία και Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ). Στην 5η κατηγορία, μία πάνω από την Ελλάδα, βρίσκονται οι Αυστρία, Λουξεμβούργο και Πορτογαλία.

Κάτω από την Ελλάδα βρίσκονται μεγάλες δυνάμεις, όπως η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Αργεντινή, το Ισραήλ, το Μεξικό, η Τουρκία, ενώ στην τελευταία κατηγορία (95), βρίσκεται το Αφγανιστάν και στην κατηγορία 94, το Πακιστάν.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

nteliveri dianomeas
Κακοκαιρία: Όχι ντελίβερι με μηχανάκι μέσα στον παγετό λένε οι εργαζόμενοι στην εστίαση
Οι εργαζόμενοι στην εστίαση ζητούν άμεση απαγόρευση του ντελίβερι με μηχανάκι εν όψει κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει χιόνια και πολύ χαμηλές...
Κακοκαιρία: Όχι ντελίβερι με μηχανάκι μέσα στον παγετό λένε οι εργαζόμενοι στην εστίαση