Μια νάρκη βρέθηκε από λουόμενο, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε βάθος δύο μέτρων και σε απόσταση πέντε μέτρων (5m) από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή στα Μισσίρια Ρεθύμνου.
Από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου αποκλείστηκε η εν λόγω περιοχή εντοπισμού και ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου για τις δικές της ενέργειες.
Και το 2010 στη Θάσο
Τον Αύγουστο του 2010, η Λιμενική Αρχή Θάσου ενημερώθηκε από ιδιώτη για την ανεύρεση στρατιωτικού υλικού στη θαλάσσια περιοχή Βαθύ Θάσου.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για νάρκη, σε απόσταση 50 μέτρων περίπου από την ακτή και σε βάθος περίπου 5 μέτρων.
Το σημείο αποκλείστηκε για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος και ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού για την παραλαβή και εξουδετέρωση του συγκεκριμένου υλικού.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ