Thumbnail
Ωστόσο όπως ο ίδιος σχολιάζει δήλωσε «περήφανα ΟΧΙ και ένιωσε τεράστια ανακούφιση!

Αρνήθηκε να παραχωρήσει τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ του ΣΕΒ υπέρ του ΝΑΙ, έναντι σοβαρής αμοιβής και αισθάνθηκε ανακούφιση.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Καζαντζής όπως γνωστοποίησε στον λογαριασμό του στο Facebook ενημερώθηκε από την ΑΕΠΙ ότι ο ΣΕΒ ζητάει το τραγούδι του «Το Βαλς της Ουτοπίας» για σποτ που ετοίμαζε υπέρ του ΝΑΙ, και μάλιστα έναντι μεγάλης αμοιβής.

Ωστόσο όπως ο ίδιος σχολιάζει δήλωσε «περήφανα ΟΧΙ και ένιωσε τεράστια ανακούφιση! Άντε και καλή αρχή στα ΟΧΙ» καταλήγει ο Γιώργος Καζαντζής.

Έγραψε χαρακτηριστικά:

"Αγαπητοι φίλοι.


Μόλις με ειδοποίησαν από την ΑΕΠΙ οτι ο Σύλλογος Ελλήνων Βιομηχάνων προετοιμάζει απο σήμερα τηλεοπτικό σποτ καμπάνιας υπέρ του ΝΑΙ, που θα παιχθεί σε όλα τα "κανάλια" και ζήτησε για μουσική "Το Βαλς της Ουτοπίας",έναντι σοβαρής αμοιβής.
Βέβαια είπα ΟΧΙ και ένοιωσα τεράστια ανακούφιση.


Αντε καλή αρχή στα ΟΧΙ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου
Ο εορτασμός της εθνικής επετείου μεταβάλλει το πρόγραμμα πληρωμών – Πώς διαμορφώνονται οι ημερομηνίες για μισθωτούς και μη μισθωτούς συνταξιούχους.
Συντάξεις Απριλίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς – Αλλαγές λόγω 25ης Μαρτίου