Thumbnail
υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας και όπως δήλωσε αποχωρώντας ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θα υπάρξει ενημέρωση του Υπουργικού Συμβουλίου για τις αποφάσεις που ελήφθησαν και θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις.

Από την πλευρά του, ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, ανέφερε ότι «στο Συμβούλιο υπήρξε πολύ καλή συνεργασία, με ταύτιση απόψεων και απόλυτη σύμπνοια. Κάναμε πολύ καλή δουλειά».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, προσερχόμενος στο υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Βαρουφάκης είχε δηλώσει ότι «θα λάβουμε ό,τι μέτρο χρειαστεί για να διασφαλίσουμε την ομαλή καθημερινότητα των πολιτών».

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

48 νέες θέσεις Πιστοποιημένων Εκπαιδευτών ενηλίκων

Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή νοημοσύνη
Δημόσιο: Το Ελληνικό Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης είναι γεγονός!
Το ελληνικό δημόσιο ίδρυσε την «Φάρος AI Factory», την πρώτη εταιρεία που θα λειτουργεί ως εθνικός και περιφερειακός επιταχυντής Τεχνητής Νοημοσύνης
Δημόσιο: Το Ελληνικό Εργοστάσιο Τεχνητής Νοημοσύνης είναι γεγονός!
anoia_722019.jpeg
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο
Σύμφωνα με ειδικούς, μικρές και απλές δραστηριότητες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στη διατήρηση της πνευματικής εγρήγορσης σε κάθε ηλικία.
Η καθημερινή συνήθεια των 10 λεπτών που μπορεί να προστατεύσει τον εγκέφαλο