Αναπληρωτές 2026-2027: Σχεδόν 50.000 κενά πριν από την Α΄ Φάση – «Πρώτο κουδούνι» με τουλάχιστον 20.000 ακάλυπτες ανάγκες;

Κοινωνία 0

Γιάνης Βαρουφάκης: Δεν αποδεχόμαστε τις απαιτήσεις ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δηλώσεις του στον Ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE

Ισορροπημένες χαρακτήρισε τις προτάσεις που κατέθεσε χθες Πέμπτη στους θεσμούς η Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας σήμερα στον ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι αντιμέτωπη με αιτήματα των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ που δεν μπορεί να αποδεχθεί. «Οι Έλληνες έχουν υπερβεί εαυτόν για να εξυπηρετήσουν περίεργες απαιτήσεις των πιστωτών», είπε.

Στη βάση αυτή χαρακτήρισε «παράλογο» το αίτημα για περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις. «Οι Έλληνες είναι οι πρωταθλητές της λιτότητας», ανέφερε.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως δεν θα δεχθεί καμία λύση για το χρέος που θα θεωρεί μη βιώσιμη, ενώ υπογράμμισε  πως είναι «απόλυτη» η δέσμευση της Ελλάδας για παραμονή στην ευρωζώνη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι «κηφήνες» εκπαιδευτικοί: Μετράμε τις διακοπές τους, αλλά ξεχνάμε ποιος θα μπει αύριο στην τάξη

Πριν γίνει Αθήνα: Ποιο ήταν το πρώτο όνομα της πόλης

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία