Thumbnail
Δηλώσεις του στον Ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE

Ισορροπημένες χαρακτήρισε τις προτάσεις που κατέθεσε χθες Πέμπτη στους θεσμούς η Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μιλώντας σήμερα στον ιρλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό RTE.

Ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως η Ελλάδα εξακολουθεί να είναι αντιμέτωπη με αιτήματα των ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ που δεν μπορεί να αποδεχθεί. «Οι Έλληνες έχουν υπερβεί εαυτόν για να εξυπηρετήσουν περίεργες απαιτήσεις των πιστωτών», είπε.

Στη βάση αυτή χαρακτήρισε «παράλογο» το αίτημα για περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις. «Οι Έλληνες είναι οι πρωταθλητές της λιτότητας», ανέφερε.

Ο υπουργός Οικονομικών τόνισε πως δεν θα δεχθεί καμία λύση για το χρέος που θα θεωρεί μη βιώσιμη, ενώ υπογράμμισε  πως είναι «απόλυτη» η δέσμευση της Ελλάδας για παραμονή στην ευρωζώνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ
Γιάννης Παπαδομαρκάκης (Γ.Γ ΥΠΑΙΘΑ) σε alfavita.gr: «Σας ευχαριστώ θερμά για την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την ουσιαστική συμβολή σας στο εκπαιδευτικό έργο»
«Το παιδαγωγικό μας έργο αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή προκλήσεων, όπου η ελπίδα, η αλληλεγγύη και η πίστη στον άνθρωπο αποτελούν πολύτιμους...
Γιάννης Παπαδομαρκάκης (Γ.Γ ΥΠΑΙΘΑ) σε alfavita.gr: «Σας ευχαριστώ θερμά για την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την ουσιαστική συμβολή σας στο εκπαιδευτικό έργο»
Διαμαρτυρία εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές...
Η παιδεία δεν είναι εποχιακό προϊόν και οι λειτουργοί της δεν είναι αναλώσιμοι «πελάτες» προπληρωμένων καρτών
Αναπληρωτές...