Σακελλαρίδης: Εκλογές εάν δεν ψηφίσουν οι βουλευτές μας
Δηλώσεις στον ΑΝΤ1

«Το κλίμα έχει βελτιωθεί τις Βρυξέλλες, είμαστε πιο κοντά και πιστεύουμε ότι είναι ζήτημα χρόνου να υπάρξει συμφωνία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.


Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι για την επίτευξη συμφωνίας προϋποτίθεται «ότι από την πλευρά των εταίρων και των θεσμών θα υπάρξει αποδοχή της ελληνικής πρότασης, η οποία φάνηκε ότι μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης».


Σχετικά με το περιεχόμενο της ελληνικής πρότασης, η οποία αποτελεί τη βάση των εξελίξει διαπραγματεύσεων, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σκληρά μέτρα και υπογράμμισε και τα όσα κατά την κυβέρνηση, κερδήθηκαν.

Σε σχέση με τις αντιδράσεις που αναμένεται να προκύψουν τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τους ΑΝΕΛ ο κ. Σακελλαρίδης είπε τα εξής:


«Το επόμενο διάστημα και αφού υπάρξει συμφωνία, θα ενημερωθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Ο καθένας θα αναλογιστεί τις ευθύνες του. Προφανώς χωρίς την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και τη δεδηλωμένη, δεν περνάει» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα φτάσουμε στο σημείο» να μην συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι ψήφοι από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, «η μόνη επιλογή, θα ήταν η προσφυγή στις κάλπες και στο λαό».


Για το χρόνο και τον τρόπο που θα φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, απάντησε ότι «δεν γνωρίζει» για κανένα από τα δύο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2021: Με sms θα ενημερώνονται οι υποψήφιοι για τις βαθμολογίες

Οικονομία στα...self test; Aλλα λένε οι ειδικοί κι άλλα η κυβέρνηση

Self test: «Αλαλούμ» στα σχολεία - Αντιδράσεις για το «ψαλίδισμα»

Σε όλα τα σχολεία το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

κακοποιηση
Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κατηγορείται για το βιασμό νεαρής υπαλλήλου
Όπως κατήγγειλε η 21χρονη εργαζόμενη βενζινάδικου της Θεσσαλονίκης, ο εργοδότης της αφού την βίασε, την απείλησε ότι αν μιλήσει θα την εξοντώσει
Ιδιοκτήτης βενζινάδικου κατηγορείται για το βιασμό νεαρής υπαλλήλου