Σακελλαρίδης: Εκλογές εάν δεν ψηφίσουν οι βουλευτές μας
Δηλώσεις στον ΑΝΤ1

«Το κλίμα έχει βελτιωθεί τις Βρυξέλλες, είμαστε πιο κοντά και πιστεύουμε ότι είναι ζήτημα χρόνου να υπάρξει συμφωνία» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.


Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης τόνισε ότι για την επίτευξη συμφωνίας προϋποτίθεται «ότι από την πλευρά των εταίρων και των θεσμών θα υπάρξει αποδοχή της ελληνικής πρότασης, η οποία φάνηκε ότι μπορεί να αποτελέσει βάση συζήτησης».


Σχετικά με το περιεχόμενο της ελληνικής πρότασης, η οποία αποτελεί τη βάση των εξελίξει διαπραγματεύσεων, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σκληρά μέτρα και υπογράμμισε και τα όσα κατά την κυβέρνηση, κερδήθηκαν.

Σε σχέση με τις αντιδράσεις που αναμένεται να προκύψουν τόσο στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τους ΑΝΕΛ ο κ. Σακελλαρίδης είπε τα εξής:


«Το επόμενο διάστημα και αφού υπάρξει συμφωνία, θα ενημερωθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα και ο καθένας θα αναλάβει τις ευθύνες του. Ο καθένας θα αναλογιστεί τις ευθύνες του. Προφανώς χωρίς την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και τη δεδηλωμένη, δεν περνάει» και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «δεν θα φτάσουμε στο σημείο» να μην συγκεντρωθούν οι απαραίτητοι ψήφοι από τους βουλευτές της συγκυβέρνησης. Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, «η μόνη επιλογή, θα ήταν η προσφυγή στις κάλπες και στο λαό».


Για το χρόνο και τον τρόπο που θα φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, απάντησε ότι «δεν γνωρίζει» για κανένα από τα δύο.

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το ετήσιο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

googlenews4
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο GOOGLE NEWS 
viber67
Ακολουθήστε το alfavita.gr στο VIBER

 

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Επαναλειτουργία των σχολείων χωρίς σχέδιο για ασφαλή λειτουργία θέλει η υπ. Παιδείας των ΗΠΑ
Κορονοϊός: Επαναλειτουργία των σχολείων χωρίς σχέδιο για ασφαλή λειτουργία θέλει η υπ. Παιδείας των ΗΠΑ
Η Μπέτσι Ντεβός δεν παρουσίασε κάποιο πλαίσιο οδηγιών, ενώ περιορίστηκε να δηλώσει ότι «τα παιδιά μολύνονται από τον ιό σε σημαντικά χαμηλότερα...
Κορονοϊός: Επαναλειτουργία των σχολείων χωρίς σχέδιο για ασφαλή λειτουργία θέλει η υπ. Παιδείας των ΗΠΑ