Thumbnail
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών

Έφυγε από την ζωή ο δημοσιογράφος Σωτήρης Σβανάς. Η κηδεια θα γίνει αυριο Σάββατο στις 12.30 στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Την είδηση ανακοίνωσε η ιστοσελίδα thepressproject όπου και εργαζόταν. Ακολουθεί το κείμενο που  υπογράφει ο Κώστας Εφήμερος.

«Αν μας παρακολουθείτε δεν θα βλέπατε συχνά το όνομα του Σωτήρη αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι τον διαβάζατε καθημερινά. Σχεδόν όλα τα πρωτοσέλιδα μας, η καθημερινή σας ενημέρωση, η επιλογή των ειδήσεων για το ThePressProject γινόταν είτε από αυτόν είτε υπό τις οδηγίες του. Ήταν ο συνεκτικός μας κρίκος με την πραγματικότητα. Ήταν ο άνθρωπος μας και επειδή δεν τον ενδιέφερε ποτέ να υπογράψει τα κείμενα του αλλά αντίθετα τον ενδιέφεραν πάρα πολύ τα συμφέροντά σας ήταν και ο δικός σας άνθρωπος.

Ο 36χρονος Σωτήρης αφήνει πίσω του ένα παιδί 2,5 χρονών και μια υπέροχη γυναίκα να τα βγάλουν πέρα στον κόσμο που προσπάθησε να βελτιώσει. Είναι τώρα η οικογένειά μας. Δεν θα αφήσουμε τον μικρό Ορέστη να μεγαλώσει χωρίς να είμαστε δίπλα του για να του μάθουμε πόσο σημαντικός ήταν ο πατέρας του.

Γιατί εκτός από εμάς που φωνάζουμε και προκαλούμε φασαρία υπάρχουν στη ζωή και άνθρωποι πιο εργατικοί, πιο συγκεντρωμένοι και σίγουρα πιο αποτελεσματικοί και ο Σωτήρης ήταν ένας από αυτούς.
 
Όλοι εδώ στο ThePressProject είμαστε συγκλονισμένοι. Για τις επόμενες ώρες η σελίδα δεν θα λειτουργεί ή τουλάχιστον δεν θα λειτουργεί κανονικά. Ζητάμε την κατανόησή σας και το χρόνο να θρηνήσουμε για την απώλειά μας.
 
Όλων μας.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα