Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έκλεισαν το συμμαθητή τους σε κλουβί και προσπάθησαν να τον κάψουν

Παρα λίγο τραγική η κατάληξη για τη ζωή ενός δεκάχρονου αγοριού στην Υεμένη το σκληρό παιχνίδι που του έπαιξαν οι συμμαθητές του υποδυόμενοι τους τζιχαντιστές!

Εφτά αγόρια όχι περισσότερο από 10 ετών βασάνισαν το συμμαθητή τους εγκλωβίζοντας τον σε ένα κλουβί παρόμοιο με αυτό που οι τζιχαντιστές είχαν κλείσει Ιορδανό όμηρο τον οποίο είχαν πυρπολήσει.

Τα παιδιά ασυγκίνητα από τις φωνές του ανυπεράσπιστου μαθητή έβαλαν φωτιά στο ξύλινο κλουβί αφού πρώτα το περιέχυσαν με πετρέλαιο..

Ευτυχώς για την ζωή του μικρού περαστικοί αντιλήφθηκαν το συμβάν και έτρεξαν να σώσουν το παιδί το οποίο όμως έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο πόδι.

Τα παιδιά που λίγο έλειψε να γίνουν οι δολοφόνοι του συμμαθητή τους ομολόγησαν ότι εμπνεύστηκαν από τα εγκλήματα των ISIS!

πηγή: topontiki.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΡΟΧΑΙΟ
Σοκ στη Ρόδο με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη
Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε στις 15:30 και έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, προσθέτοντας ακόμα μια δυσάρεστη ιστορία στους δρόμους του νησιού.
Σοκ στη Ρόδο με το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μητέρα και κόρη