Thumbnail
alfavita.gr

Ο τίτλος προφανώς δεν αποκρυσταλλώνει την πραγματικότητα αλλά σατυρίζει τον καθημερινό βομβαρδισμό των ΜΜΕ για την "μαζική φοιτητική αγανάκτιση"  με αφορμή το κλείσιμο των Πανεπιστημίων. Αυτό το "αγανακτισμένο φοιτητικό τσουνάμι" βρέθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και αποδείχτηκε ότι είναι ρυάκι και μάλιστα με συγκεκριμένη πολιτική πηγή.

Σήμερα στην πλατεία Κοραή έγινε συγκέντρωση της φοιτητικής παράταξης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ παρουσιαζόμενη ως πρωτοβουλία για #anoixtessxoles η οποία κατάφερε από τα 28.000 μέλη που έχει σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ  να μαζευτούν 400 φοιτητές κατά πλειοψηφία μέλη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ.

Για να είμαστε καθαροί. Το να ανοίξουν οι σχολές όπως το θέτει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας σημαίνει απολύσεις και διάλυση του Δημόσιου και Δωρεάν Πανεπιστημίου.
 
 
Παράλληλα στα Προπύλαια είχαν συγκεντρωθεί φοιτητικοί σύλλογοι με αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων υπερασπιζόμενοι τον αγώνα των διοικητικών υπαλλήλων απέναντι στην πρωτοβουλία της ΟΝΝΕΔ.
 
Στις 14:00 μμ αποχώρησε η πρωτοβουλία #anoixtessxoles
 
 
Η Συγκέντρωση των φοιτητικών συλλόγων από @dromografos
 
 
 
Η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας #anoixtessxoles
 
 
Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
Κλάδοι με περισσότερες πόρτες απ’ όσες νομίζετε
Πανελλήνιες 2026: Τα «κρυφά» επαγγελματικά δικαιώματα που μπορούν να αλλάξουν το μέλλον των υποψηφίων
φοιτητής μουσική
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
Η ευκολία που προσφέρουν είναι αδιαμφισβήτητη, ωστόσο δεν λείπουν οι προβληματισμοί σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις τους στον οργανισμό.
Ασύρματα ακουστικά: Πόσο ασφαλή είναι τελικά για την υγεία;
δασκαλα
Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο

Υπάρχουν κάποιες αλήθειες που δεν χωρούν εύκολα σε αριθμούς, αλλά γίνονται εμφανείς στην καθημερινότητα. Μία από αυτές αφορά τους

Ελληνες εκπαιδευτικοί: Οι πιο μορφωμένοι και οι πιο κακοπληρωμένοι - μια αντίφαση που δεν αντέχει άλλο