Thumbnail
Πάλι καλά. Προτελευταία είδαμε στο γυαλί την απόφαση για τον Τσοχατζόπουλο

Του Λάκη Μπέλλου

Χάλιαη «Ελληνοφρένεια» χθες. Την ξεπέρασαν σε γέλιο τα δελτία ειδήσεων των καναλιών που παίζουν συνέχεια τη «Χρυσαυγουλοφρένεια», αλλά είναι σπαρταριστά και σε όλα τα άλλα θέματα που παρουσιάζουν (λέμε τώρα).

 
Στην πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής στον ALPHA, εντάξει, γελάσαμε με τα «μηνύματα του πώλου», το «ο Μάκης Βορίδης παρουσιάζει τον Γιάννη Πρετεντέρη» και άλλα πολλά, όμως πού είναι το φοβερό γέλιο που ρίξαμε στους δραματοποιημένους διαλόγους των χρυσαυγιτών τους οποίους έπαιζαν δημοσιογράφοι στα δελτία; Στα πατώματα κυλιόμασταν.
 
Δηλαδή ο Αποστόλης περίμενε ότι θα βγάλει περισσότερο γέλιο από τον Ευαγγελάτο, ο οποίος περιέγραφε πώς έκοβαν καρωτίδες αρνιών οι χρυσαυγουλίτες για να εκπαιδεύονται; Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στη Χρυσή Αυγή κριάρια.
 
Κανονικά έπρεπε να κάνει αναπαράσταση, όπως τότε που βγήκε στο στούντιο με το μπαζούκας.
 
Στο μεταξύ, επειδή μετράμε, ο Ευαγγελάτος χθες έπεσε από τα σύννεφα για 38η φορά.
 
Πολύ κακά τα κείμενα του Θύμιου Καλαμούκη. Μπορούν να συγκριθούν με τη χθεσινή ατάκα της Ντόρας Μπακογιάννη, που αποκάλεσε τους χρυσαυγίτες «κότες τρίλειρες και μακροπουπουλάτες!»; Ο Γούντι Αλεν στα καλύτερά του.
 
Και η επιλογή των θεμάτων, εντελώς λάθος. Γιατί δεν έδειξαν το βίντεο με την Ντόρα να αγγίζει με το δαχτυλάκι τρυφερά στα έδρανα της Βουλής τον Παναγιώταρο και να τον κοιτάζει στα μάτια; Δεν συγχωρούνται με τίποτα, κύριοι, αυτές οι εγκληματικές παραλείψεις.
 
Είδαμε και νέους ηθοποιούς σε μια αίθουσα σύνταξης. Κανένας δεν έβγαλε τόσο γέλιο, όσο βγάζει ο Μανώλης Καψής στην αστραπιαία εμφάνισή του στο δελτίο του Μέγκα για να μην τον χορταίνουμε.
 
Να μην αδικούμε κόσμο όμως. Είχε Μπαλούρδο, είχε όμως Μπάμπη Παπαδημητρίου η «Ελληνοφρένεια»; Είχε Πρετεντέρη, είχε Ολγα Τρέμη που γουρλώνει τα μάτια από την έκπληξή της σαν να πέφτει πραγματικά από τα σύννεφα;
 
Καμία αναφορά στους προστατευόμενους μάρτυρες. Τα παιδάκια θα μάθουν φέτος την αλφαβήτα ως εξής: Προστατευόμενος μάρτυρας Α, προστατευόμενος μάρτυρας Β, προστατευόμενος μάρτυρας Γ, προστατευόμενος μάρτυρας Δ, προστατευόμενος μάρτυρας Ε
 
κ.ο.κ.
 
Είδαμε τον Αδωνι Γεωργιάδη σε διάφορα πλάνα. Ελειπε όμως η έμπνευση. Οπως αυτή με το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία. Μια ανάλογη σατιρική ιδέα μπορεί να σπάσει τα «μηχανάκια».
 
Φυσικά μιλάμε για σάτιρα. Δεν μιλάμε για φτηνή πλάκα που βγάζουν με όσα λένε και κάνουν Σαμαράς, Κεδίκογλου, Χρύσανθος Λαζαρίδης κ.λπ.
 
Ο Στουρνάρας, μάλιστα. Βγάζει δάκρυ. Οχι δάκρυα από τα γέλια. Δάκρυ κανονικό. Κλαίγαμε όλοι με μαύρο δάκρυ που τον βλέπαμε μέχρι τα ξημερώματα στον Χατζηνικολάου.
 
Η σάτιρα πέθανε, μάγκες της «Ελληνοφρένειας», και μην προσπαθείτε άδικα. Σταματήστε την. Σας έφαγαν τη δουλειά άλλοι.
 
twitter.com/pamelouketo
 
Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sholiki_taxi
Ανήκουστο: Πήγαν για σεισμικό έλεγχο σε σχολεία και κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς!
Στο «στόχαστρο» του Δήμου Δυτικής Σάμου βρέθηκαν εκπαιδευτικοί με την κατηγορία ότι είχαν κλειδώσει το γραφείο διδασκόντων  - Τι καταγγέλλει ο...
Ανήκουστο: Πήγαν για σεισμικό έλεγχο σε σχολεία και κατηγορούν τους εκπαιδευτικούς!