Thumbnail
 Attica Bank

Πακτωλό δανείων από την Attica Bank φέρεται να έχει εξασφαλίσει ο κ. Χρήστος Καλογρίτσας από το 2011 έως σήμερα.

Οπως προκύπτει από ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, στο πόρισμα – «φωτιά» που διενήργησαν το επίμαχο διάστημα μικτά κλιμάκια της Τραπέζης της Ελλάδος (ΤτΕ) και του SSM καταγράφονται «γκρίζες ζώνες» στις επαφές της τράπεζας με τον εργολάβο, ο οποίος εμφανίζεται εν μέσω κρίσης να έχει λάβει δάνεια, συνολικού ύψους 127,6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star, που επικαλούνται το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, από το 2011 έως και το 2014 οι επιχειρήσεις του κ. Καλογρίτσα δανειοδοτήθηκαν για 55 εκατ. ευρώ, ενώ το 2015 τα δάνεια εκτοξεύτηκαν στα 50 εκατ. ευρώ.

Η ροή χρηματοδότησης προς τις επιχειρήσεις του κ. Καλογρίτσα συνεχίστηκε και το 2016, «αγγίζοντας» τα 22,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 15 εκατ. ευρώ αντλήθηκαν λίγες ημέρες πριν από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Παράλληλα, ακόμη 19 εκατ. ευρώ έμειναν… στον πάγο μετά από παρέμβαση της ΤτΕ.

 

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Σαρώνει το Voucher των 750€ - Έκτακτη Ενημέρωση με οδηγίες και τα 1500€

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Διορίζονται όλοι το 2026 στα Δικαστήρια χωρίς όριο ηλικίας και πτυχίο - Αυτή είναι η εξεταστέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παρίσι
Οι πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης
Είτε είστε πρόσφατα ερωτευμένοι, παντρεμένοι για χρόνια ή ταξιδεύετε μόνοι, κάθε πόλη προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που μπορούν να γίνουν αξέχαστες.
Οι πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης
αυτοκίνητο
Λαμπάκια στο αυτοκίνητο: Ποτε πρέπει να σταματήσεις άμεσα;
Μέσα από μικρά σύμβολα και διαφορετικά χρώματα, το αυτοκίνητο ενημερώνει για την κατάστασή του και για τυχόν προβλήματα που χρειάζονται προσοχή.
Λαμπάκια στο αυτοκίνητο: Ποτε πρέπει να σταματήσεις άμεσα;