ΔΥΠΑ ΟΑΕΔ
Διακοπή λειτουργίας ηλεκτρονικών υπηρεσιών της ΔΥΠΑ.

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών αναβάθμισης δικτύων στο χώρο κεντρικών υπολογιστικών συστημάτων της ΔΥΠΑ, θα διακοπεί η λειτουργία όλων των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τρίτους φορείς, από 10:00 έως 16:00 το Σάββατο 14/09/2024 και την Κυριακή 15/09/2024.

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024 ισχύουν οι νέες ώρες εισόδου του κοινού στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), καθώς και στις Υπηρεσίες Διοίκησης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, οι ώρες κοινού διευρύνονται κατά 30 λεπτά στα ΚΠΑ2, από 8:00 έως 14:00 (αντί για 13:30), ενώ στη Διοίκηση (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, 17456) και στις 8 Περιφερειακές Διευθύνσεις, το ωράριο κοινού διαμορφώνεται από 7:30 έως 15:30 στα γραφεία πρωτοκόλλου και από 7:30 έως 15:00 στις λοιπές υπηρεσίες.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ

ΑΣΕΠ: Νέα Πιστοποίηση Υπολογιστών - Εξ αποστάσεως - Παίρνετε το ECDL από το σπίτι σας σε 2 μέρες

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
7 προτάσεις του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
Η πρόταση του Ινστιτούτου δεν περιορίζεται σε διαπιστώσεις, αλλά αναπτύσσεται σε επτά συγκεκριμένους άξονες που στοχεύουν στην αποδόμηση των...
7 προτάσεις του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα για την «Ενεργειακή Δημοκρατία»
Πρύτανης ΓΠΑ Σπύρος Κίντζιος
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Πρύτανης Σπύρος Κίντζιος: «Χρειαζόμαστε σοβαρή επένδυση σε εργαστήρια ελέγχου – Η ιχνηλασιμότητα δεν μόνο θέμα ετικέτας»
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Τα συμπεράσματα της Ημερίδας «Πώς διαμορφώνεται η τιμή στην αλυσίδα του τροφίμου - Προτάσεις για Δίκαιη Τιμή»
Διαγωνισμός
ΕΚΔΔΑ: Τον Μάιο ο γραπτός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης
Το χρονοδιάγραμμα του 32ου εισαγωγικού διαγωνισμού της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης
ΕΚΔΔΑ: Τον Μάιο ο γραπτός διαγωνισμός της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης