χειρουργός, γιατροί, χειρουργείο, νοσοκομείο
Τέλος χρόνου για 854 προσλήψεις γιατρών στο ΕΣΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις στην προκήρυξη για 854 προσλήψεις στα νοσοκομεία του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ). Ειδικότερα, οι προσλήψεις αφορούν νοσοκομεία και τμήματα ΕΚΑΒ σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε ιατρούς ειδικότητας, όπως πνευμονολογίας - φυματολογίας, μαιευτικής - γυναικολογίας, παιδιατρικής και αναισθησιολογίας.

Πώς θα κάνετε αίτηση

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr λήγει στις 31/03/2023 ώρα 24.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των Νοσοκομείων για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected], το αργότερο μέχρι και την 13/03/2023. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά ειδικότητα, βαθμό και τμήμα, όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ την Ιούνιο: Ξεκινούν οι αιτήσεις 29 Απριλίου ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πώς γίνεσαι Εκπαιδευτής Ενηλίκων με υψηλές αμοιβές; Όλοι μπορούν!

ΝΕΟ! Εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών ή Ισπανικών (μόρια 2ης ξένης γλώσσας)

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικός με απογοήτευση
Άδεια με 175€ για αναρρωτική: Καταγγελία εκπαιδευτικών για εργασιακές αδικίες στους αναπληρωτές
Εκπαιδευτικοί δύο ταχυτήτων: Οργή για τις άδειες-κατάντια των Αναπληρωτών – Καταγγελία από τον Σύλλογο Π.Ε. Κέρκυρας
Άδεια με 175€ για αναρρωτική: Καταγγελία εκπαιδευτικών για εργασιακές αδικίες στους αναπληρωτές