Επιτροπή Ανταγωνισμού
George Vitsaras / SOOC
Επτά θέσεις προϊσταμένων διευθύνσεων, ανοιχτές και σε μη δημοσίους υπαλλήλους, προκηρύχθηκαν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού - Η προκήρυξη του διαγωνισμού

Επτά θέσεις προϊσταμένων διευθύνσεων προκηρύχθηκαν στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η προκήρυξη αφορά στον επικεφαλής νομικό, σε προϊσταμένους 5 τομεακών διευθύνσεων και στη διεύθυνση διοικητικής και οικονομικής υποστήριξης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρόεδρος της επιτροπής Γιάννης Λιανός η προκήρυξη αφορά «θέσεις ανοιχτές σε έμπειρους επιστήμονες, με ανοιχτούς ορίζοντες και όρεξη για δουλειά που θέλουν να προσφέρουν στο έργο μας. Οι θέσεις είναι ανοιχτές και σε μη δημοσίους υπαλλήλους (όπως συναδέλφους από το εξωτερικό), για να προχωρήσουμε μαζί τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό της Επιτροπής Ανταγωνισμού».

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η θέση των προϊστάμενων επιπέδου Διεύθυνσης της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Επιτροπής Ανταγωνισμού είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και οι υποψήφιοι δύναται να προέρχονται από τον ιδιωτικό ή το δημόσιο τομέα και δεν είναι απαραίτητο να ανήκουν στο προσωπικό της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας για πέντε (5) θέσεις κατ΄ ανώτατο όριο.

Αναλυτικά η προκήρυξη της Επιτροπής Ανταγωνισμού

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΕΚΤΑΚΤΟ Επίδομα 1.000€ σε χιλιάδες ανέργους - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών: Ύλη, προετοιμασία, ειδικότητες και παλιά θέματα

ΑΣΕΠ: Πάρτε την πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 ΜΟΝΟ ημέρες - Μόνο 111 ευρώ!

ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ με Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC ή ECDL από 100 ευρώ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα