Thumbnail
Η Google ανακοίνωσε ότι μέσα στους επόμενους μήνες το Youtube, θα προσφέρει ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης στις ΗΠΑ το οποίο θα συμπεριλαμβάνει τα τέσσερα μεγάλα δίκτυα και δεκάδες καλωδιακά κανάλια.

Η νέα συνδρομητική υπηρεσία που ετοιμάζει η Google, θα ονομάζεται YouTube TV και θα κοστίζει 35 δολάρια τον μήνα για έξι λογαριασμούς, όπως διευκρίνισε η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας Σούζαν Ουοτζίσκι. 

Οι συνδρομητές του πακέτου θα μπορούν να δουν πάνω από 40 τηλεοπτικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένου του ESPN της Walt Disney, αλλά και πρωτότυπες σειρές του YouTube, σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας.
 
Το συνδρομητικό πακέτο αυτό θα ανταγωνίζεται παρόμοιες υπηρεσίες, όπως η Sling TV (της Dish Network Corp), η DirecTV Now (της AT&T) και η PlayStation Vue (της Sony). Πρόκειται για υπηρεσίες σχεδιασμένες προκειμένου να προσελκύσουν τηλεθεατές που είτε εγκαταλείπουν εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, ή δεν είχαν τέτοιες συνδρομές.
 
Οι χρήστες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία από τις όλες τις συσκευές τους με συνδεσιμότητα («έξυπνες» συσκευές τηλεόρασης, υπολογιστές, ταμπλέτες, τηλέφωνα...) και θα μπορούν επίσης να αποθηκεύουν εκπομπές για να τις δουν αργότερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα