Thumbnail
Στη Τεχνόπολη 26-27 Ιανουαρίου του 2019

To 1o Φεστιβάλ που αφορά την κατάρτιση και στον τομέα του ποτού, φαγητού, τουρισμού και καφέ με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, των κλάδων τουρισμού - επισιτισμού έρχεται στη Τεχνόπολη 23-24 Φεβρουαρίου

Το 1ο ΒeFooT (Beverage Food & Tourism Festival) είναι το πρώτο Φεστιβάλ στην Ελλάδα που αφορά αποκλειστικά όσους θέλουν να επιμορφωθούν - εξειδικευτούν και να εργαστούν στους κλάδους του φαγητού, ποτού, τουρισμού και καφέ.

Γνώρισε όλες τις κορυφαίες σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, τα σεμιναριακά κέντρα μεγάλων εταιρειών στον τομέα του φαγητού, καφέ, ποτού και τουρισμού, στην Ελλάδα, επιμορφώσου και πιστοποιήσου από τους κορυφαίους επαγγελματίες και από μεγάλα εταιρικά brands των παραπάνω κλάδων.

Λίγο πριν ξεκινήσει η τουριστική σεζόν η εξωστρέφεια για τις επιχειρήσεις θα προσδώσει κύρος και διασύνδεση με ένα άμεσα ενδιαφερόμενο και στο στοχευμένο κοινό το όποιο με τη σειρά του θα έρθει σε επαφή με σχολές και επιχειρήσεις σε ένα χώρο προκειμένου να κάνει τη καλύτερη δυνατή επιλογή είτε στον τομέα κατάρτισης - επιμόρφωσης είτε στον τομέα εργασίας.

Παρακολουθήστε σε δύο ξεχωριστά Stage εντός του Φεστιβάλ,  σεμινάρια και workshops πάνω στις κορυφαίες εξειδικεύσεις που αφορούν την επιμόρφωση για το φαγητό, το ποτό, τον καφέ και τον τουρισμό και λάβετε πιστοποίηση ΔΩΡΕΑΝ (Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα εδώ )

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ

Κέρδισε Υποτροφίες στα κορυφαία προγράμματα σπουδών (Beverage-Barista, Food, Coffee, Tourism)

Για να μπείτε στην κλήρωση για τις υποτροφίες που θα δώσει κάθε φορέας α) πατήστε join στο event του BeFooT στο Facebook  β) κάντε εγγραφή στο site του Φεστιβάλ όταν ανοίξει η φόρμα (www.befoot.gr) και γ) έλατε στο φεστιβάλ και δώστε τα στοιχεία σας στην αντίστοιχη σχολή 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ

Μάθε τι παίζει στον χώρο της κατάρτισης - επιμόρφωσης και πιστοποιήσου από τις κορυφαίες σχολές και τα κορυφαία επιμορφωτικά κέντρα μεγάλων εταιρικών brands από τον χώρο του φαγητού - ποτού - καφέ - τουρισμού

B-B:

Τεχνικές παρασκευής καφέ
BARISTA (Sensory skills, Brewing skills, Roasting Skills)
Bartending
Οργάνωση και λειτουργία Bar
Brewing theory & methods
Coctails
Υγιεινή και Ασφάλεια
Εκμάθηση Latte Art

F:

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική – Pastry Chef
Master Grill Chef
Vegan Chef
Asian Master Cooking
Sommelier – Οινοχόος
Τροφογνωσία - Εδεσματολόγιο
Decourage ψαριού
Customer service - Ψυχολογία πελάτη

T:

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Hotel managment - Rooms Division Management
Ελεγχος προμηθειών - τιμολόγηση
Tourism Management and Marketing
SPA MANAGER
Receptionist
Ξενοδοχειακή Νομοθεσία
Customer service - Ψυχολογία πελάτη

Μεταπτυχιακές Εξειδικεύσεις: 

MBA-Tourism Managemen
Digital Analytics in Tourism
MA International Hospitality and Tourism Management

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Η πιο Εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών για μόρια σε 2 ημέρες (δίνεις από το σπίτι σου με 95 ευρώ)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 14/12

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ - ΓΑΛΛΙΚΩΝ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mourtzoukou
Συγκλονιστική κατάθεση της νονάς του παιδιού της Μουρτζούκου για τη νύχτα του θανάτου
Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τη νονά του δεύτερου παιδιού της Ειρήνης Μουρτζούκου
Συγκλονιστική κατάθεση της νονάς του παιδιού της Μουρτζούκου για τη νύχτα του θανάτου
άρωμα
Αρώματα και υγεία: Έρευνα προειδοποιεί για τους κρυφούς κινδύνους των χημικών ουσιών
Συνδέονται με προβλήματα όπως η αντίσταση στην ινσουλίνη, καρδιοπάθειες και ακόμη και μείωση της νευροανάπτυξης
Αρώματα και υγεία: Έρευνα προειδοποιεί για τους κρυφούς κινδύνους των χημικών ουσιών
iep_1.jpg
ΙΕΠ: Παρατάσεις και νέα χρονοδιαγράμματα για τα διδακτικά πακέτα - Οδηγίες προς συγγραφείς και αξιολογητές
Αναθεώρηση προθεσμιών υποβολής και επανελέγχου διδακτικών πακέτων από το ΙΕΠ
ΙΕΠ: Παρατάσεις και νέα χρονοδιαγράμματα για τα διδακτικά πακέτα - Οδηγίες προς συγγραφείς και αξιολογητές
αλτσ
Αλτσχάιμερ: Το σπλαχνικό λίπος ως πρώιμος δείκτης κινδύνου για τη νόσο
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η συσσώρευση σπλαχνικού λίπους στο σώμα μπορεί να συσχετίζεται με την παρουσία παθολογικών πρωτεϊνών στον εγκέφαλο,...
Αλτσχάιμερ: Το σπλαχνικό λίπος ως πρώιμος δείκτης κινδύνου για τη νόσο