Δραματική ψηφοφορία από τις ΕΛΜΕ μετά τη στροφή των ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, ΣΥΝΕΚ
alfavita.gr

Σπάει η απεργία, τα λευκα μετρούν για άκυρα στις προυποθεσεις

Κατατίθεται από το προεδρείο (ΔΑΚΕ,ΠΑΣΚΕ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ) πρόταση για να μην γίνει η απεργία.

Η μειοψηφία του προδρείου (ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) κατεβάζει πρόταση για απεργία.

Η πρόταση για μη απεργία η οποία αποφασίστηκε με διαδικασία fast track παραγνωρίζει τους χιλιάδες καθηγητές που ψήφισαν ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

1η) Να ψηφιστεί η πρόταση για απεργία, μετά να γίνει συζήτηση για τους όρους υλοποίησης της πρότασης και αν τεθούν ζητήματα να ξανα γίνει ψηφοφορία

2η) Να γίνει συζήτηση για τους όρους και τους τρόπους που θα υλοποιηθεί η "ακύρωση" της επιστράτευσης και η απεργία και μετά να γίνει ψηφοφορία της πρότασης

Τώρα το Δ.Σ. έχει διακόψει για ένα τέταρτο την διαδικασία