ΕΛΜΕ Λακωνίας: Το "δάσος" των υπέρ δεν καταμετρήθηκε...

ΕΛΜΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ 5

ΣΠΑΡΤΗ 23100

ΤΗΛ.-FAX : 27310-23522

E-MAIL:elmelak@otenet.gr                                                             Σπάρτη 14-5-13

Το "δάσος" των υπέρ δεν καταμετρήθηκε...

Μου’ παν να βάλω το χακί..

Σε ένα κατάμεστο Αμφιθέατρο στο 1ο Γυμνάσιο Σπάρτης οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Λακωνίας σε μια Μαζική Αγωνιστική Συνέλευση με μεγάλη συμμετοχή  καθηγητών από όλο το νομό, υπερψήφισε την πρόταση –εισήγηση του ΔΣ ΟΛΜΕ για απεργία στις 17/5 και 20 έως 24/5 με συντριπτική πλειοψηφία.

Μέσα από ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο πάνω από τρεις ώρες, διατυπώθηκαν πολλές σκέψεις, κατατέθηκαν πολλές προτάσεις για την οργάνωση της τακτικής και της στρατηγικής του κλάδου  τις οποίες θα μεταφέρει μαζί με την απόφαση της συνέλευσης ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ στην γενική συνέλευση των προέδρων την Τετάρτη 15-5-13 στην Αθήνα όπου και  θα αποφασιστεί την πορεία των κινητοποιήσεων και θα καθοριστεί η στάση του κλάδου στις αμέσως επόμενες μέρες

Μετά τη Συνέλευση πραγματοποιήθηκε πορεία «επιταγμένων εκπαιδευτικών» στους δρόμους της Σπάρτης!