Λουκέτο, έξωση, σχολείο, Αιγάλεω
«Να πραγματοποιηθούν άμεσα όλες οι αναγκαίες ενέργειες ώστε το σχολείο να μη φύγει από το χώρο του και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του»

Να μην κλείσει το το 9ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω και να μην υπάρξει καμία μετακίνηση μαθητ(ρι)ών σε άλλα σχολεία και άλλες περιοχές, ζητά με ανακοίνωσή της η Διδασκαλική Ομοσπονδία (ΔΟΕ)

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, γονείς και μαθητές του σχολείου... ήρθαν αντιμέτωποι με το λουκέτο του σχολείου τους, όταν δικαστικοί επιμελητές ήρθαν να επιδώσουν απόφαση έξωσης και να αλλάξουν κλειδαριά στο σχολείο.

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας στηρίζει το δίκαιο αίτημα, γονιών εκπαιδευτικών και μαθητ(ρι)ών, να μην κλείσει το 9ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω και να μην υπάρξει καμία μετακίνηση μαθητ(ρι)ών σε άλλα σχολεία και άλλες περιοχές. Οι σκέψεις για μετεγκατάσταση σε όμορο δημοτικό σχολείο, βρίσκουν αντίθετο το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς το κτήριο είναι αδύνατον να στεγάσει διπλάσιο αριθμό μαθητών και δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ασφάλεια τους.

Απερίφραστα καταγγέλλουμε, την απαράδεκτη προσπάθεια να γίνει έξωση την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από δικαστικούς κλητήρες, με την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μπροστά στα μάτια γονιών, μαθητών και εκπαιδευτικών.

Απαιτούμε, να πραγματοποιηθούν άμεσα όλες οι αναγκαίες ενέργειες ώστε το σχολείο να μη φύγει από το χώρο του και να εξασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία του.

Διεκδικούμε εδώ και τώρα σύγχρονα, ασφαλή κτήρια για τις/τους μαθητ(ρι)ες μας. Δεν ξεχνάμε τα σχολεία που χτυπήθηκαν από το σεισμό του 2019 και για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει από την πολιτεία καμία παρέμβαση για την εξεύρεση λύσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα πολύ συχνά ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

35.000 στην ουρά: Τελευταία ευκαιρία για το online εύκολο Proficiency ΧΩΡΙΣ προφορικά, έκθεση έως 26 Ιουνίου

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskala
Μια επιστολή απόγνωσης αδιόριστης εκπαιδευτικού: "Εξακολουθώ να προσπαθώ και να ελπίζω, αν και πολλοί γύρω μου προτείνουν να εγκαταλείψω"
Αυτή είναι η κραυγή μιας γενιάς εκπαιδευτικών που δεν εγκαταλείπουν
Μια επιστολή απόγνωσης αδιόριστης εκπαιδευτικού: "Εξακολουθώ να προσπαθώ και να ελπίζω, αν και πολλοί γύρω μου προτείνουν να εγκαταλείψω"
δασκάλα
Αναπληρωτές: Σφάλματα στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ διοριστέων Εκπαιδευτικών
Ποια μέτρα προτίθενται να λάβουν άμεσα, έτσι ώστε με ενιαίο τρόπο να λυθούν τα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των ανωτέρω λαθών και ασαφειών στην...
Αναπληρωτές: Σφάλματα στους προσωρινούς πίνακες ΑΣΕΠ διοριστέων Εκπαιδευτικών