ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
ΕΛΜΕ Κέρκυρας: Επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση
Και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας ζητά επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση, μετά την απόφαση του Εφετείου να κηρύξει παράνομη τη συγκεκριμένη ενέργεια των Ομοσπονδιών

Αντίστοιχα αιτήματα κατατίθενται και από άλλα πρωτοβάθμια σωματεία εκπαιδευτικών.

Παράλληλα και η ΕΛΜΕ Κέρκυρας σημειώνει ότι η απόφαση του Εφετείου δεν απαγορεύει την επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, το Εφετείο Αθηνών έβγαλε την απεργία - αποχή  ΔΟΕ - ΟΛΜΕ παράνομη, αποδεχόμενο το σκεπτικό της απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (μη λήψη απόφασης από γενική συνέλευση, μη προσφυγή στον ΟΜΕΔ, έλλειψη προσωπικού ελάχιστης εγγυημένης υπηρεσίας!!!). Η απεργία δεν κρίθηκε καταχρηστική όπως της ΑΔΕΔΥ. Κυβέρνηση και ΥΠΑΙΘ επιχειρούν με συνεχόμενες αγωγές και δικαστικές προσφυγές να χτυπήσουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ -ΑΠΟΧΗΣ.

Εδώ και τώρα ΔΟΕ - ΟΛΜΕ πρέπει  να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να προχωρήσουν άμεσα σε νέα κήρυξη απεργίας - αποχής λαμβάνοντας όλα τα μέτρα για την επιτυχία της. Οποιαδήποτε άλλη επιλογή αυτή τη στιγμή θα είναι αναντίστοιχη με την απαίτηση των 100.000 απεργών που στις 11/10 έστειλαν υπερήφανο μήνυμα κλιμάκωση του αγώνα. Ο αγώνας πρέπει να κρατηθεί ζωντανός με όλα τα μέσα!!

Συνεχίζουμε το μακρύ αλλά δίκαιο αγώνα μας ενάντια στην υποβάθμιση της εκπαίδευσης! Ούτε βήμα πίσω. Η Απεργία αποχή πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνα πρέπει να κλιμακωθεί!!

Εδώ και τώρα κοινή συνεδρίαση των ΔΟΕ - ΟΛΜΕ για το συντονισμό του αγώνα! Όπλο μας η ενότητα του κλάδου!!

Ένα ακόμα σωματείο εκπαιδευτικών ζητά επαναπροκήρυξη της απεργίας-αποχής από την αξιολόγηση, μετά την απόφαση του Εφετείου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ