ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης: Εορτασμός της Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού
Το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης για την προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των μαθητών και μαθητριών πραγματοποίησε δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, καθώς και της 8ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού καλούνται οι σχολικές μονάδες της χώρας και τα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, να προβούν, κατά τη συγκεκριμένη ημέρα, στην οργάνωση και υλοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων με κοινό σύνθημα για το έτος 2021: «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά»

Το Μουσικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης για την προώθηση της δημιουργικότητας μέσω του αθλητισμού, την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των μαθητών και μαθητριών του πραγματοποίησε δράσεις/δραστηριότητες και εκδηλώσεις με τη συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των μαθητών και μαθητριών της σχολικής μονάδας. 

Ευχάριστη έκπληξη για τους μαθητές και τις μαθήτριες του σχολείου αποτέλεσε η παρουσία του Δήμαρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ζαμπούκη Ι. συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κκ. Βουρδόλη Θ, και Σεραφειμίδη Α. Ο Δήμαρχος μιλώντας στους μαθητές τόνισε: «Ο αθλητισμός σας προσφέρει Υγεία, δημιουργικότητα, δύναμη ψυχική και σωματική, σύνδεση και ενσωμάτωση κοινωνικών αξιών και κανόνων. Ο αθλητισμός σας ωθεί να έρθετε πιο κοντά, καλλιεργεί την ευεξία της ψυχής και του σώματος. Υιοθετήστε ήπιες μορφές κίνησης όπως το περπάτημα και το ποδήλατο». Ιδιαίτερη χαρά για τους μαθητές και τις μαθήτριες αποτέλεσε η συμμετοχή του Δημάρχου και Αντιδημάρχου κ, Βουρδόλη στο παιχνίδι των μαθητών, παίζοντας μαζί τους βόλεϊ.

Η Παρουσία στο σχολείο για μια ακόμη φορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) στο σχολείο έδωσε τη δυνατότητα στους μαθητές και τις μαθήτριες να αξιολογήσουν την αναπνευστική τους ισχύ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

boulbasakos
Μπουλμπασάκος : «Να ξανασκεφτεί η κυβέρνηση τις παρελάσεις»
Ο διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του Ευαγγελισμού Γ. Μπουλμπασάκος προτείνει από τη κυβέρνηση να ξανασκεφτεί το θέμα των παρελάσεων
Μπουλμπασάκος : «Να ξανασκεφτεί η κυβέρνηση τις παρελάσεις»