Καταγγελία: Διόρισαν σε φορέα του Υπουργείου Πολιτισμού πρόσωπο που φέρεται ότι εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τα κατεστραμμένα απουσιολόγια του Κολεγίου Αθηνών!
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο εν λόγω εμπλεκόμενος «επιβραβεύτηκε» για το …θεάρεστο έργο του, σύμφωνα με καταγγελία της ΟΙΕΛΕ

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε σήμερα η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) 

Οπως αναφέρει, έχει πληροφορίες ότι πρώην ανώτατο διοικητικό στέλεχος του Κολεγίου Αθηνών που οι πληροφορίες αναφέρουν πως εμπλέκεται στην υπόθεση καταστροφής των απουσιολογίων του εν λόγω σχολείου ορίστηκε στο ΔΣ φορέα υψηλού κύρους του Υπουργείου Πολιτισμού! Μάλιστα η Ομοσπονδία απέστειλε ήδη επιστολή για το θέμα αυτό προς την υπουργό Πολιτισμού κ.Λίνα Μενδώνη  (η οποία κοινοποιήθηκε και στην Υπουργό Παιδείας) για την προκλητική …τακτοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου.

"Δεν έχουμε λάβει ακόμη απάντηση (και δεν αισιοδοξούμε ότι θα λάβουμε). Άλλωστε, ζούμε στην εποχή όπου κανείς «άριστος» δεν πάει χαμένος…", σημειώνει η ΟΙΕΛΕ.

Όλη η ανακοίνωση:

"Με κατάπληξη πληροφορηθήκαμε από καταγγελίες συναδέλφων ότι πρώην ανώτατο διοικητικό στέλεχος του Κολλεγίου Αθηνών που οι πληροφορίες αναφέρουν πως εμπλέκεται στην υπόθεση καταστροφής των απουσιολογίων του εν λόγω σχολείου, «επιβραβεύτηκε» για το …θεάρεστο έργο του, καθώς ορίστηκε στο ΔΣ φορέα υψηλού κύρους του Υπουργείου Πολιτισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΙΕΛΕ έχει αποκαλύψει το σκάνδαλο με τα απουσιολόγια του Κολλεγίου Αθηνών, τα οποία καταστράφηκαν, καθώς συγκεκριμένοι μαθητές που είχαν συμπληρώσει πάνω από 400 απουσίες «έπρεπε» (παρανόμως) να αποφοιτήσουν. Για το άθλιο αυτό deliveryτίτλων σπουδών και για την αδράνεια της Πολιτείας παρά τις συνεχείς μας καταγγελίες, η Ομοσπονδία μας  υποχρεώθηκε να υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά της Υπουργού Παιδείας κ. Κεραμέως.

Ομολογούμε ότι ως …αιθεροβάμονες, περιμέναμε ότι θα είχαν ήδη υπάρξει τιμωρίες και «αποστρατεύσεις» ορισμένων που συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα στην καταστροφή των απουσιολογίων του Κολλεγίου. Φαίνεται όμως ότι ζούμε σε έναν κόσμο, όπου αυτοί που δήθεν υπερασπίζονται την αξιολόγηση και την αριστεία, χρησιμοποιούν τις πιο παρωχημένες και διεφθαρμένες πρακτικές οι οποίες υπενθυμίζουν και στον πλέον αφελή καταναλωτή προπαγάνδας ότι το παλαιοκομματικό κράτος της αναξιοκρατίας και της αδιαφάνειας, το κράτος των κολλητών και των ρουσφετιών ζει και βασιλεύει.

Η ΟΙΕΛΕ απέστειλε επιστολή στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Μενδώνη (η οποία κοινοποιήθηκε και στην Υπουργό Παιδείας) για την προκλητική …τακτοποίηση του συγκεκριμένου προσώπου. Δεν έχουμε λάβει ακόμη απάντηση (και δεν αισιοδοξούμε ότι θα λάβουμε). Άλλωστε, ζούμε στην εποχή όπου κανείς «άριστος» δεν πάει χαμένος…"

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ρεύμα: Η ηλεκτρική συσκευή που μπορεί να καίει όσο 65 ψυγεία μαζί

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Γνωρίζετε τι σημαίνει η λέξη «σωμασκία»;

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

«Αττικόν»: Πάνω από 50 ύποπτα κρούσματα νοροϊού – Τι απαντά το νοσοκομείο
«Αττικόν»: Πάνω από 50 ύποπτα κρούσματα νοροϊού – Τι απαντά το νοσοκομείο
Σε καραντίνα λόγω έξαρσης γαστρεντερίτιδας από νοροϊό το νοσοκομείο, «καμία απειλή για τη δημόσια υγεία» απαντά η διοίκηση
«Αττικόν»: Πάνω από 50 ύποπτα κρούσματα νοροϊού – Τι απαντά το νοσοκομείο
πιλαλης
Η τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Στήριγμα της σκέψης ή υποκατάστατό της;
Το σημαντικό παιδαγωγικό ερώτημα δεν είναι αν οι μαθητές και οι μαθήτριες  θα χρησιμοποιούν AI, αλλά αν θα μαθαίνουν να σκέφτονται βαθύτερα ή να...
Η τεχνητή νοημοσύνη στην εκπαίδευση: Στήριγμα της σκέψης ή υποκατάστατό της;