Ανακοίνωση

Η ΠΕΕΚΕ από την αρχή της δημιουργίας της συνέβαλε στην ενότητα όλων των κοινωνικών επιστημόνων ΠΕ78. Εκφράζει το σύνολο των συναδέλφων που εργάζονται είτε στη δημόσια είτε στην ιδιωτική εκπαίδευση. Μέλη της είναι όλοι οι πτυχιούχοι ΠΕ78 , μόνιμοι,
αναπληρωτές, αδιόριστοι, χωρίς καμία διάκριση μεταξύ τους.

Η εκλεγμένη από Γενικές Συνελεύσεις Διοικούσα Επιτροπή, ανέλαβε πλήθος δράσεων με τη βοήθεια εκατοντάδων συναδέλφων, δεκάδες κείμενα για εκπαιδευτικά και επιστημονικά θέματα, πραγματοποίησε πέντε Γεν. Συνέλευσης ενημέρωσης και προγραμματισμού δράσεων, συμμετείχε σε όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στο νομοσχέδιο κατάργησης της κοινωνιολογίας και την εξαφάνιση μαθημάτων των κοινωνικών επιστήμων.

Συνδέθηκε με άλλες εκπαιδευτικές οργανώσεις την ΟΛΜΕ και τις ΕΛΜΕ ενώ συναντήθηκε ή απέστειλε τις θέσεις της σε όλα τα πολιτικά κόμματα.

Όλες οι αποφάσεις της Δ.Ε. λήφθηκαν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και πάρθηκαν ομόφωνα.

Για μας κανείς δεν περισσεύει. Από την αρχή χαράξαμε τον δρόμο της ενότητας με όλους/όλες τους/τις συναδέλφους ανεξάρτητα από την πολιτική και κομματική τους ιδεολογία που είναι σεβαστές. Δεχόμαστε κάθε καλόπιστη κριτική, κάθε διαφορετική άποψη, άλλα με κανόνες σεβασμού και δημοκρατίας.

Έτσι θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματα μας.

Καλούμε όλους/όλες τους/τις συναδέλφους σε συνέλευση τη Δευτέρα 6-7-2020 στις 18:30 Ζάππειο-Εισοδος Ζαππείου. Θα γίνει προσπάθεια μετάδοσης μέσω Web για τους/τις συναδέλφους της Επαρχίας.

Η Δ.Ε. της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber