Φτιάξτε το δικό σας λαχανόκηπο στο αγρόκτημα του ΑΠΘ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων για την εξωστρέφεια του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Γεωπονίας και το Αγρόκτημα του ΑΠΘ δίνουν την ευκαιρία, για ένατη συνεχή  χρονιά,  σε όλους τους πολίτες να φτιάξουν τον δικό τους κήπο στις εκτάσεις του Πανεπιστημιακού Αγροκτήματος, στη Θέρμη.

Το Αγρόκτημα του Πανεπιστημίου και το Τμήμα Γεωπονίας θα παρέχουν στους χρήστες συμβουλευτική υποστήριξη από φοιτητές του Τμήματος και γεωπόνους, νερό άρδευσης, με ανεξάρτητη παροχή σε κάθε τεμάχιο, καθώς και κοινόχρηστους χώρους υγιεινής. Η καλλιέργεια θα γίνεται σύμφωνα με τις αρχές της βιολογικής γεωργίας.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν άμεσα 100 κήποι, με έκταση 100 τ.μ. ο καθένας. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης και η διάθεση των κήπων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα ανέρχεται στο ποσό των 120 ευρώ ετησίως, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν στο Ταμείο του Αγροκτήματος και θα χρησιμοποιούνται για τις λειτουργικές ανάγκες των κήπων, τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και την εκπαίδευση των φοιτητών.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση από σήμερα, Τετάρτη 4 Μαρτίου 2020, έως εξαντλήσεως των διαθέσιμων κήπων, στα γραφεία του Αγροκτήματος του ΑΠΘ (περιοχή «Πράσινα φανάρια» Θέρμης) ή στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας: E- mail: [email protected] , στο φαξ: 2310473556 ή στα τηλ. 2310 473842, 2310 473792.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιμορφωση
ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών στις ΣΑΕΚ Τουρισμού – Πότε λήγει η προθεσμία
Μόνιμο προσωπικό σε ΣΑΕΚ για τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα
ΑΣΕΠ: Αντίστροφη μέτρηση για τις μόνιμες προσλήψεις εκπαιδευτικών στις ΣΑΕΚ Τουρισμού – Πότε λήγει η προθεσμία
Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα που θα ανακοινώσει
Αλέξης Τσίπρας: Με χρώματα «Μπαρτσελόνα» και σύνθημα «Ομάδα για πρωτάθλημα» το νέο του κόμμα
Αλέξης Τσίπρας: Η ανάρτηση με την μπάλα της Μπαρτσελόνα και οι συμβολισμοί για το νέο κόμμα
Αλέξης Τσίπρας: Με χρώματα «Μπαρτσελόνα» και σύνθημα «Ομάδα για πρωτάθλημα» το νέο του κόμμα
Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε μαθητές και γονείς κατά τις Πανελλαδικές
Πανελλήνιες 2026: Έρχεται ειδική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για το άγχος των εξετάσεων
Σοφία Ζαχαράκη: Δωρεάν ψυχολογική στήριξη σε μαθητές και γονείς κατά τις Πανελλαδικές