ΣΕΠΕ «Αριστοτέλης»: Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ
Ανακοίνωση

Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της και όχι «συνέδριο» παρωδία με ΜΑΤ, εισαγγελείς και την εποπτεία του πρωθυπουργού

Για ακόμα μια φορά, η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ επιβεβαίωσε τον αντεργατικό της ρόλο. Ανακοίνωσε συνέδριο παρωδία για τις 25 του Φλεβάρη!

Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες.

Η κυβέρνηση φέρει μεγάλη ευθύνη! Καμιά δουλειά δεν έχει να παρεμβαίνει και να καθορίζει τις διαδικασίες του συνδικαλιστικού κινήματος!

Εδώ και τώρα γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία! Κανένα συνδικάτο της χώρας να μη νομιμοποιήσει συνέδρια με ΜΑΤ και κρατική βία! Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών.

Συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνδικάτων (Τρίτη 25/2) Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου – παρωδία, στο ξενοδοχείο «ΑΠΟΛΛΩΝ» στο Καβούρι Αττικής!

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων κηρύσσουμε διευκολυντική στάση εργασίας 1-3 για το πρωινό και 1-3 ώρες για το απογευματινό πρόγραμμα, στο διδακτικό ωράριο του καθενός/μιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μετρό
Όλες οι αλλαγές στο Μετρό: Ποιες ώρες και ποιες μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου στη Γραμμή 2 λόγω έργων – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Όλες οι αλλαγές στο Μετρό: Ποιες ώρες και ποιες μέρες κλείνουν νωρίτερα οι σταθμοί
τσίπρας
Τον Μάιο το νέο κόμμα Τσίπρα – Σήμερα η παρουσίαση προτάσεων στα Ιωάννινα
Ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει επισήμως τον δρόμο για τον νέο πολιτικό φορέα, με προγραμματική αιχμή την αναζωογόνηση της υπαίθρου και ορίζοντα...
Τον Μάιο το νέο κόμμα Τσίπρα – Σήμερα η παρουσίαση προτάσεων στα Ιωάννινα
τετράδιο
Απόφαση ΙΝΕΔΙΒΙΜ για καταβολή αμοιβών πρακτικής άσκησης σε 328 καταρτιζόμενους ΣΑΕΚ
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, το ποσό καλύπτει το Υποέργο 5 «Καταβολή αμοιβής πρακτικής άσκησης»
Απόφαση ΙΝΕΔΙΒΙΜ για καταβολή αμοιβών πρακτικής άσκησης σε 328 καταρτιζόμενους ΣΑΕΚ