Αλληλεγγύη στον αγωνιστή δάσκαλο Η. Σμήλιο - Η δίκη στις 4 Φεβρουαρίου
Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας: Να σταματήσουν οι διώξεις αγωνιστών του κινήματος κατά των πλειστηριασμών

Το ΔΣ  της Β΄ΕΛΜΕ Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο και καταγγέλλει το γεγονός ότι οδηγείται σε νέα δίκη την Τρίτη 04/02  για τη δράση του στα πλαίσια του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Στηρίζουμε τα κινήματα και τους αγωνιστές ενάντια στους πλειστηριασμούς που  στέκονται εμπόδιο στους σχεδιασμούς τραπεζών και κυβερνήσεων να λεηλατήσουν τα σπίτια  του λαού, που σημειώνουν νίκες και γι΄αυτό ακριβώς αντιμετωπίζουν διώξεις, καταστολή με την μορφή της αστυνομικής βίας αλλά και τη νομοθέτηση του ιδιώνυμου. Το σταμάτημα της δίωξης και η απαλλαγή από τις κατηγορίες του Η. Σμήλιου και των αγωνιστών του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας είναι υπόθεση του μαζικού κινήματος και των μαχόμενων δυνάμεων της κοινωνίας. Είναι ώρα να ξεδιπλωθεί η δύναμη της μαχητικής αλληλεγγύης ιδιαίτερα σήμερα που η κυβέρνηση της Ν.Δ. έρχεται να συνεχίσει το έγκλημα κατά του δικαιώματος στη στέγη. Σκοπός τους είναι η πλήρης κατάργηση της προστασίας της α' κατοικίας, όπως έχει ήδη συμφωνηθεί με την Ε.Ε. και τους τραπεζίτες. Στις 30 Απρίλη 2020 καταργούνται και τα ελάχιστα τελευταία ίχνη προστασίας και το αποτέλεσμα θα είναι να εκτοξευτούν οι ρυθμοί κατασχέσεων, πλειστηριασμών και εξώσεων.

Κάτω τα χέρια από τον αγωνιστή δάσκαλο Ηλία Σμήλιο

Να σταματήσει τώρα κάθε δίωξη και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες όλοι οι αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας!

  • Απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας.
  • Κατάργηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για χρέη των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών.
  • Όχι στις κατασχέσεις σε μισθούς και συντάξεις
  • θεσμοθέτηση πραγματικής προστασίας της κατοικίας και περιουσίας των λαϊκών οικογενειών με μέτρα όπως το ακατάσχετο της πρώτης κατοικίας και τη διαγραφή χρεών των λαϊκών νοικοκυριών προς τράπεζες, εφορία, ταμεία και δήμους.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Τι επιχειρεί η Κεραμέως με τον ελιγμό - πρόσκληση στην ΟΛΜΕ

Επιμήκυνση του έτους για λόγους… ψυχολογικούς

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση Αγγλικών LTE με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

σχετικά άρθρα