Αιμοδοσία της Γ' και της Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Ημερομηνίες και οδηγίες για την αιμοδοσία

Συνεχίζοντας τις δράσεις αιμοδοσίας, οι Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης καλούν τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες σε εθελοντική αιμοδοσία. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί τις εξής μέρες και ώρες:

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, 1ο Γυμνάσιο Σταυρούπολης, Πεσόντων Ηρώων 1Α, 08:30-13:00.

Τετάρτη 4 Μαρτίου, 1ο ΓΕΛ Συκεών, Επταπυργίου 150, 08:30-13:00.

Επισημαίνουμε πως έχει αρθεί ο αποκλεισμός από την αιμοδοσία των Δήμων Δέλτα, Κορδελιού – Ευόσμου και Μενεμένης.

Να σημειωθεί ότι οι άντρες μπορούν να δίνουν αίμα κάθε 3-4 μήνες και οι γυναίκες κάθε 4-6 μήνες. Ας έχουμε κατά νου ότι, σύμφωνα με το ΕΚΕΑ, κάθε φιάλη αίματος μπορεί να σώσει τρεις ζωές.

Όποιος/α επιθυμεί να δώσει αίμα για τις ΕΛΜΕ, αλλά δεν μπορεί να προσέλθει στις παραπάνω ημερομηνίες, μπορεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς να πηγαίνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο της χώρας και να δίνει αίμα για την τράπεζα αίματος των ΕΛΜΕ, στις ημέρες και ώρες αιμοληψιών του εκάστοτε νοσοκομείου.

Τα στοιχεία της τράπεζας αίματος των ΕΛΜΕ είναι: «Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης» και ο αριθμός μητρώου είναι 14147

Όποιος/α επιθυμεί να πάρει αίμα από την τράπεζα αίματος της Γ΄ και Ε΄ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης μπορεί να απευθύνεται στα μέλη των Δ.Σ. των δύο ΕΛΜΕ. Ακόμη, μπορεί να στέλνει ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας τα στοιχεία του/της, ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο του ατόμου που θα λάβει το αίμα, νοσοκομείο νοσηλείας και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι αιμοδοσίες των ΕΛΜΕ προκηρύσσονται από τα Δ.Σ. των δύο ΕΛΜΕ και γίνονται με τον ίδιο τρόπο που γίνονται από το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και τις άλλες ΕΛΜΕ σε όλη τη χώρα.

Όσοι/ες έχουν απορίες σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις της αιμοδοσίας, μπορούν να ανατρέξουν στη διεύθυνση http://ekea.gr/ (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας).

aimodosia.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

taksi
Το κρυφό πρόσωπο της ελληνικής εκπαίδευσης: Απόφοιτος μιλά για τις απάτες του εκπαιδευτικού συστήματος
Σφοδρές καταγγελίες για το εκπαιδευτικό σύστημα από απόφοιτο Λυκείου: «Η παιδεία έχει εκφυλιστεί σε αποστήθιση και εξετασιοκεντρικότητα»
Το κρυφό πρόσωπο της ελληνικής εκπαίδευσης: Απόφοιτος μιλά για τις απάτες του εκπαιδευτικού συστήματος
lefkovits
Συνελήφθη ο Πέτρος Λεύκοβιτς για τον βιασμό της κόρης του – Στη φυλακή μετά την καταδικαστική απόφαση
Στη σύλληψη του Πέτρου Λεύκοβιτς μετά την καταδίκη του για βιασμό της κόρης του
Συνελήφθη ο Πέτρος Λεύκοβιτς για τον βιασμό της κόρης του – Στη φυλακή μετά την καταδικαστική απόφαση