Β ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής: Ετήσια απολογιστική Γενική Συνέλευση, 28/1
Ανακοίνωση της Β ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,

Το ΔΣ της Β΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής στην τελευταία του συνεδρίαση αποφάσισε τα εξής:

1. Η Ετήσια Απολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου Αμαρουσίου (Λ. Κηφισίας 213-Μαρούσι), την ΤΡΙΤΗ 28 Ιανουαρίου 2020 από 09.30 ως 12.30.
  2. Οι Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ μας θα πραγματοποιηθούν στον ίδιο χώρο και ημέρα από τις 13.00 έως 19.00.
  3. Η  κατάθεση των ψηφοδελτίων  μπορεί να γίνει στο fax 2108066620 ή στο email της EΛΜΕ  ([email protected]) έως και τη Πέμπτη 26/1/2020 και ώρα 14:00
  4. Η Ετήσια Συνδρομή για την εγγραφή μελών στην ΕΛΜΕ και δικαιώματος συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία θα ανέρχεται στα 12€.
  5. Για διευκόλυνση των Συναδέλφων/φισσών και αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστερήσεων κατά τις εγγραφές, το ΔΣ της ΕΛΜΕ προτείνει να αναλάβει ένας/μια Συνάδελφος από κάθε Σύλλογο Διδασκόντων να εισπράξει το ποσόν της συνδρομής εκ των προτέρων και να μας αποσταλεί Ονομαστική Κατάσταση πληρωμένων εγγραφών για να είναι έτοιμες οι αποδείξεις των μελών και να επισπευτεί η εκλογική διαδικασία.

Στους συμμετέχοντες, μέλη της Β΄ΕΛΜΕ, θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε μαζικά στη Γενική Συνέλευση και τις Εκλογές για να επιλέξετε τους αξιότερους Συναδέλφους/φισσες και να αναδείξετε το νέο ΔΣ της Ένωσης μας.