ΣΥΝΕΚ: Για την αστυνομική καταστολή στην ΑΣΟΕΕ
Ανακοίνωση των ΣΥΝΕΚ

Οι ΣΥΝΕΚ καταγγέλλουν τη χθεσινή βίαιη και αδικαιολόγητη επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων «αποκατάστασης της τάξης» εναντίον των φοιτητών που βρέθηκαν στην ΑΣΟΕΕ , και οι οποίοι διεκδίκησαν το αυτονόητο δικαίωμα  να πραγματοποιήσουν τη γενική  τους συνέλευση, ενάντια  στην απαράδεκτη  απόφαση της Συγκλήτου  να κλείσει τη Σχολή έως  τη 17 Νοέμβρη.

Η αστυνομική αυτή επιχείρηση καταστολής  αποδεικνύει τη συνέπεια της κυβερνητικής πολιτικής  στο διακηρυχθέν δόγμα «Νόμος και Τάξη» και στην απόφασή της να εφαρμόσει το νέο νόμο περί Ασύλου που η ίδια νομοθέτησε, με τρόπο που να ταιριάζει στο παραπάνω δόγμα. Με την πολιτική της αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί αφενός να δημιουργήσει σε κάποια κοινωνικά στρώματα την αίσθηση «ψευτοασφάλειας και τάξης» και αφετέρου, καλλιεργώντας το φόβο, να διαμορφώσει την παθητική στάση της κοινωνίας στις αντιδραστικές προκλήσεις.

Οι εκπαιδευτικοι, τα συνδικάτα, οι συλλογικότητες και οι εργαζόμενοι καταδικάζουμε τις χθεσινές εικόνες ντροπής και  την κατασυκοφάντηση  του φοιτητικού κινήματος και όλων των  κινημάτων.  Με τους αγώνες και τη δράση μας  θα αποτρέψουμε τη νεοσυντηρητική  αναδίπλωση και  την εφαρμογή άγριων νεοφιλελευθέρων  πολιτικών.

Η Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ

 

Διαβάστε Επίσης:

Εκτοξεύεται η ζήτηση για το μοριοδοτούμενο σεμινάριο του Παν.Αιγαίου στη Σχολική Ψυχολογία

 

Αυτό είναι το κορυφαίο μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή με ανοικτές αιτήσεις

 

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ - ΠΙΝΑΚΕΣ: Αυτά είναι τα σεμινάρια που δίνουν μόρια και έχουν ανοικτές αιτήσεις
 

Βρες μαθητές για ιδιαίτερα μέσω της νέας πλατφόρμας του teachersnet

σχετικά άρθρα

Στη Φλόριντα, σερίφης απαγορεύει στους βοηθούς του να φορούν μάσκα
Στη Φλόριντα, σερίφης απαγορεύει στους βοηθούς του να φορούν μάσκα
Σερίφης στη Φλόριντα διέταξε τους βοηθούς του να μη φορούν μάσκες, ενώ απαγόρευσε τη χρήση της στο εσωτερικό του αστυνομικού τμήματός του, ακόμη και...
Στη Φλόριντα, σερίφης απαγορεύει στους βοηθούς του να φορούν μάσκα
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός
Οι αρχές της Λευκορωσίας ανακοίνωσαν χθες Τετάρτη τον θάνατο νέου ο οποίος συνελήφθη κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας εναντίον της...
Λευκορωσία: Δεύτερος διαδηλωτής νεκρός