ΕΚΠΑ: Σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές η συγκρότηση των νέων Τμημάτων
Ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Αθηνών για την αναστολή λειτουργίας των πανεπιστημιακών τμημάτων

Σε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το θέμα των νέων Τμημάτων, διευκρινίστηκε ότι δεν πρόκειται περί κατάργησης των 3 νέων Τμημάτων του ΕΚΠΑ που θα λειτουργήσουν από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 (Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας, Τμήμα Τουριστικών Σπουδών και Εναλλακτικού Τουρισμού και Τμήμα Εκπαίδευσης Ενηλίκων).

Τα Προγράμματα Σπουδών αυτών των Τμημάτων, τα ακαδημαϊκά κριτήρια δημιουργίας τους, οι απαιτούμενες μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας και γενικότερα ο συνολικός σχεδιασμός τους θα υποβληθούν στην Ανεξάρτητη Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Θεωρούμε, γνωρίζοντας για τα Τμήματα του ΕΚΠΑ τις μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας, τον σχεδιασμό τους και τα Προγράμματα Σπουδών τους, που είναι σύμφωνα με τη διεθνή πρακτική, ότι θα λάβουν τις σχετικές γνωμοδοτήσεις και εγκρίσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αυτοκινητο
Αυτοκίνητα: Η τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλεια
Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν περιορίζεται πλέον στην άνεση και τις επιδόσεις των οχημάτων, αλλά επεκτείνεται δυναμικά και στην προστασία τους.
Αυτοκίνητα: Η τεχνολογία που αλλάζει τα δεδομένα στην ασφάλεια