ΣΕΠΕ Αμαρουσίου: Καμία ανοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής
   Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει απερίφραστα τις φασιστικές επιθέσεις  που οργανώνονται από την νεοναζιστική οργάνωση σε διάφορες περιοχές της πατρίδας μας

Οι φασιστικές επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, στη Σάμο στην Κόνιτσα, στη Σαλαμίνα, στην Καλλιθέα και στη συνδικαλίστρια του ΠΑΜΕ και γραμματέα της Γ΄ ΕΛΜΕ, κάνουν ακόμη πιο επιτακτική την κοινωνική και πολιτική απομόνωση της νεοναζιστικής οργάνωσης.

Ο Σύλλογος μας δεν πρόκειται να δείξει καμιά ανοχή στους ναζιστές εγκληματίες της Χρυσής Αυγής και στις σχεδιασμένες επιθέσεις από παραστρατιωτικά σώματα ταγμάτων εφόδου. Ο αγώνας ενάντια στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι καθοριστικής σημασίας για όλο τον κόσμο που παλεύει για μια καλύτερη κοινωνία.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στα θύματα της επίθεσης. Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και τιμωρία των δραστών. Καλούμε τα μέλη μας σε διαρκή επαγρύπνηση ενάντια στη φασιστική απειλή κι όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να υψώσουν αποφασιστικό τείχος απέναντι σε κάθε προσπάθεια εκφασισμού της κοινωνικής ζωής. Να απομονώσουν τη ναζιστική Χρυσή Αυγή και όσους επικροτούν ή «ανέχονται» την εγκληματική δράση της.