Thumbnail
ΕΛΜΕ Ζακύνθου

ΘΕΜΑ: «Για τα προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής των σχολείων»

 
Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ζακύνθου εκτιμά ότι τα οξυμένα προβλήματα υποδομών των σχολείων πρέπει να αποτελέσουν το αμέσως προσεχές διάστημα αντικείμενο συζήτησης στο πλαίσιο των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων και των μαθητικών κοινοτήτων (5/μελή και 15/μελή) καθώς επίσης και συλλογικής πάλης του μετώπου εκπαιδευτικών-μαθητών-γονέων.
 
Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε τους συλλόγους διδασκόντων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τις μαθητικές κοινότητες κάθε σχολείου να προβούν σε καταγραφή των προβλημάτων υποδομής του κάθε σχολείου (π.χ. κτηριακά προβλήματα, αίθουσες προκάτ, έλλειψη κατάλληλων χώρων, ελλείψεις αναγκαίων υλικών για την εκπαιδευτική διαδικασία, προβλήματα στη μεταφορά μαθητών-καθηγητών από και προς τα σχολεία κ.τ.ο.).
 
Τα στοιχεία αυτά θα συγκεντρωθούν από τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων και στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕΖ το οποίο θα μεριμνήσει για την πραγματοποίηση παράστασης των εκπαιδευτικών, των γονέων και των μαθητών στους αρμόδιους φορείς (Δήμος, Περιφέρεια) σε ημερομηνία που θα καθοριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ
Ζάκυνθος, 06/02/2015
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Ε.Λ.Μ.Ε.Ζ.)
Αρ. Πρωτ.:08

Πληροφορίες:Προβής Φώτης

ΠΡΟΣ: Σχολεία Β΄θμιας Εκπ/σης

Τηλέφωνο 6978936176
Κοιν: ΜΜΕ

Site:http://elmez.blogspot.gr
e-mail:[email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα